Oppussing

Pusse opp bad i Stavanger

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Stavanger!

Legg ut jobb

Oppussing av bad i Stavanger

Det er en omfattende jobb å pusse opp badet, og det er mye du må tenke på før startskuddet for prosjektet går av. Budsjettet er selvsagt en av de viktigste tingene å ha klart, men du må også tenke over hvilke funksjoner på badet som er viktig for deg, slik at badet blir akkurat slik du ønsker deg. I Stavanger er det mange dyktige håndverkere å velge mellom, og du bør tenke nøye gjennom hvem du velger slik at du får god kvalitet til en god pris.

Badet er et viktig rom!

Baderommet er et viktig rom i enhver bolig. Det er ofte det første rommet man går inn i når man står opp om morgenen, og det siste man går ut fra før man tar kvelden. Det er her du tar en varm dusj for å våkne opp om morgenen, eller for å få igjen varmen på en kald vinterdag. Vi bruker mye tid på badet, og det er viktig å ha et baderom som reflekterer vår personlige stil, og som samtidig har den komforten vi ønsker. I tillegg er det også helt essensielt at badet har de fasilitetene vi trenger for både økt funksjonalitet og verdi. Når du skal pusse opp badet ditt, er det viktig å ha alle disse elementene i tankene.

Sørg for å ha realistiske forventninger

Gjennomsnittlig pris på oppussing av bad er 215 000 kroner, og derfor et stort prosjekt. Du bør regne med en minstepris på omtrent 90 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Det er imidlertid også et rom som kan sørge for høy verdiøkning ved salg av boligen din, og er på den måten en ren investering. Derfor er et godt gjennomtenkt budsjett helt sentralt i planleggingen. Finn ut hva som er viktig for deg. Kanskje må de eksklusive flisene du ønsket deg ofres for gode varmekabler? Og kanskje badekaret må sløyfes for at du skal få plass til vaskemaskin og tørketrommel? Og trenger du virkelig medisinskapet over vasken, eller burde du heller velge et stort speil som gjør at badet ser romsligere ut? Det er mange slike spørsmål du burde stille deg før du går i gang med oppussingen, og det kan være lurt å rådføre seg med fagfolk slik at du har realistiske forventninger til prosjektet.

Finn de beste fagfolkene med Mittanbud

Mittanbud gjør det enkelt for deg å finne de beste fagfolkene Stavanger har å by på. Legg ut jobben med informasjon om prosjektet, og få deretter uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere. Alle våre samarbeidspartnere er kvalitetssikret, slik at du kan være trygg på at du får jobben utført på en god måte, til en pris som passer ditt budsjett. Velg vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Vannskade baderom i Stavanger

Jeg er veldig fornøyd med renovering av baderom. Pålitelig og effektivt utført, og god kommunikasjon underveis. Står på for kunden. Har allerede anbefalt firma til kjente som trenger en jobb utført og ønsker firmaet til fremtidige oppdrag selv.

- Birgit Helen Johansson

Oppussing bad hybel i Stavanger

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon underveis og veldig bra resultat. Kan trygt anbefale CCD Eiendomstjenester.

- Bodil Høie

Totalrenovere baderom i Stavanger

Hardtarbeidene flinke fagfolk som leverte kvalitetsarbeid til avtalt tid (og faktisk litt før). Veldig hyggelig folk, lette å kommunisere med, gode innspill og konstruktive forslag underveis. Vi er svært fornøyde med med vårt nye baderom og anbefaler Baderomseliten på det sterkeste.

- Kristina Nesvaag

Nytt bad 8m2, og bytting av vinduer i Stavanger

Meget godt fornøgd! Knall bra resultat ifm. flislegging av nytt bad. God kommunikasjon igjennom heile prosessen! Leverer kvalitet og er veldig nøyaktige i sitt arbeid. Anbefales på det sterkeste!

- Erik Fykse Ystheim

Renovering av bad i Stavanger

Veldig ryddig og proff utføring, god kommunikasjon hele veien og ikke minst hyggelige folk :) Kan absolutt anbefales!

- Thomas Olsen

Totalrenovering av bad i Stavanger

Etter å ha pusset opp hus og bad flere ganger tidligere er jeg uhyre imponert over Baderomsspesialisten. God kommunikasjon og dialog i tilbuds-/planleggingsprosessen. Oversiktlig tilbud som inkluderte alle kostnader. God kommunikasjon om plan og gjennomføring. Dette er den mest effektive gjennomføring av et prosjekt jeg har sett. Ingen dødtid utover det som var nødvendig for tørking mm. Kvaliteten på utførelsen og fagfolkene var ekstremt bra. Veldig bra oppfølging også etter jobben. Faktura stemte med tilbudet innenfor noen få prosent. Minimalt avvik skyldtes gammelt hus. Ville aldri brukt noen andre til tilsvarende jobber. Anbefales sterkt!

- Steven Viddal

Totalrenovering bad 4 m2 i Stavanger

Veldig fornøyd med oppussing av bad. God kommunikasjon underveis, god pris og profesjonelle folk!

- Bodil Eie

* Fortsatt ledig: Bad og vaskerom som skal total renoveres og mer kommer i Stavanger

Ren og ryddig personalet og raskt utført arbeid med god kvalitet. De ble brukt til å total renovere et mindre bad, sette opp en ute kran og bytte gamle kobberrør på kjøkken til rør i rør slik at hele huset fikk rør i rør system. Byttet og gamle søylrør til pp plast. Vaskerommet ble ikke rørt foreløpig.

- Al Baran