Håndverker

Pusse opp kjøkken i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Bergen

Uansett om du skal pusse opp kjøkkenet for å realisere drømmen om å bli en hobbykokk, eller om du rett og slett ønsker å øke verdien av boligen før den skal selges, så krever oppussingen en del forberedelser. Du må sette et realistisk budsjett og planlegge hva som er viktigst for deg - både med tanke på valg av materialer og design.

Ikke spreng budsjettet!

Det aller viktigste når du har satt budsjettet ditt, er å ikke sprenge det. Dersom du ønsker å bruke mer penger på et område, må du sørge for å jevne det ut ved å bruke mindre penger på et annet område. Det kan være lurt å besøke kjøkkenleverandører og utstillingslokaler for å få en idé om hvilke materialer og alternativer som er på markedet, og hvor mye de koster.

Hvis du ønsker å redusere kostnadene på enkelte områder, kan du ta en titt på hva et lignende, men rimeligere alternativ, kan være. Dersom du eksempelvis ønsker et natursteingulv på kjøkkenet, men finner ut at det er for dyrt, kan du velge keramiske fliser som ligner på naturstein. Hvis du ønsker et avansert, skreddersydd skap, kan du investere pengene dine i det, og heller velge en rimeligere benkeplate i laminat. Disse valgene kan entreprenøren eller håndverkerne i Bergen hjelpe deg med, som har lang erfaring med oppussing av kjøkken.

Finn dyktige fagfolk på Mittanbud

For å pusse opp kjøkkenet trenger du gjerne flere ulike håndverkere. Rørleggere kan bistå med rørene, elektrikere ordner det elektriske anlegget, snekkeren tar seg av gulvet, og så videre. Du kan selv velge om du ønsker å ansette en totalentreprenør som kan koordinere hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagfolk fra de ulike yrkesgruppene individuelt. Uansett hva du velger å gjøre, finner du enkelt dyktige fagfolk i Bergen på Mittanbud. Bare legg inn prosjektinformasjonen på nettsiden vår, så hjelper vi deg med resten!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Montering av IKEA kjøkkenmøbler på vaskerom i Bergen

Kom til avtalt tidspunkt, gjennomførte jobben i henhold til avtale, ryddig og hyggelig, og til avtalt pris. Får våre beste anbefalinger.

- Lars Ole Høknes

Rive et kjøkken i Bergen

Veldig godt utført. Hyggelige folk!

- Nikita Heggernes

* Fortsatt ledig: Skal bygge opp et helt nyt kjøkken i Bergen i Bergen

god pris og god arbeid! anbefale!

- Xuelian wu

Montere IKEA-kjøkken i Bergen

Vi er veldig glad for at vi valgte Norges Kjøkken AS til å sette opp vårt nye IKEA-kjøkken. God kommunikasjon både på befaring og underveis i monteringen. I vårt tilfelle har IKEA gjort feil på feil, men montør Terje Skaar tok alle utfordringer på strak arm. Proff tvers gjennom. Anbefales på det sterkeste.

- Morten Dahle

Montere IKEA-kjøkken og skjære ut benkeplate i Bergen

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Presise og flinke folk. De var fleksible, og tok også på seg ekstra arbeidsoppgaver underveis. Anbefales.

- Sunniva Otterlei

Tilpassing og montering av kjøkkenplater i Bergen

Veldig dyktige og omgjengelige. De utførte jobben godt innenfor lovt tid, holdt meg godt oppdatert på hva de skulle gjøre og arbeidet underveis samt oppfølging etterpå. Resultatet ble veldig bra, og prosessen like så.

- Torgrim Odde

Maling og gulv i liten leilighet i Bergen

Alltid tilgjengelig og rask på pletten.

- Håkon Marås

Montering av garasjeport i Bergen

Rask og hyggelig service. Proff med det han driver med.

- Tor Bjoland