Håndverker

Pusse opp kjøkken i Drammen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Drammen

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i boligen vår, og et rom vi bruker mye tid i. Å ha et kjøkken man trives i, er derfor essensielt for trivselen i vårt eget hjem. Når du har bestemt deg for å pusse opp kjøkkenet, er det mange viktige ting du må ta i betraktning før prosjektet starter, og det er heldigvis mange dyktige, erfarne entreprenører og håndverkere i Drammen som kan hjelpe deg på veien.

Planlegging og forberedelser er essensielt

Når du skal pusse opp kjøkkenet, er det svært viktig å sette av tid til planlegging og forberedelser til prosjektet. Først og fremst må du utarbeide et budsjett. Deretter må du vurdere hvilke hvitevarer og innredning du ønsker, hvilken størrelse kjøkkenet skal være, valg av fliser, gulv, og mye mer.

Ønsker du for eksempel åpne hyller og skap som kan vise hvor organisert du er, og som viser frem det fine serviset ditt? Eller syns du tradisjonelle, lukkede skap ser mest ryddig ut? Og hva med benkeplate? Dersom du er typen som søler mye når du lager mat, burde du velge benkeplater som ikke er porøse og som er holdbare. Dermed er de lettere å holde pene i mange år fremover. Materialer som marmor er lekkert og luksuriøst, men også lett å få flekker på - spesielt fra vin, tomater og sitrusfrukter. Et annet alternativ er å bruke materialer som ligner, men som er lettere å holde rent. Spør gjerne entreprenøren eller håndverkerne dine om hjelp til dette, så finner dere sammen den løsningen som passer best for deg.

Finn profesjonelle entreprenører og håndverkere i Drammen på Mittanbud

Når du har gjort nødvendige forberedelser og planlegging av oppussingsprosjektet ditt, er det på tide å finne dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å realisere drømmekjøkkenet ditt. Du trenger gjerne elektriker, rørlegger, murer og kjøkkenleverandører - og alle disse kan du finne på Mittanbud.

Her finner du også erfarne totalentreprenører hvis du ønsker å ha én person som har det overordnede ansvaret for prosjektet. Bare legg inn informasjon om prosjektet ditt på Mittanbud så blir du etter kort tid kontaktet med uforpliktende pristilbud. Enkelt som bare det!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Kjøkkenmontering i Drammen

Enkel å kommunisere med. Løsningsorientert og effektiv.

- Jonas knutsen

Ferdigstilling av kjøkken i Drammen

Profesjonell på alle nivå i gjennom hele prosessen.

- Marius Førland

Oppussing av stue, kjøkken og ett soverom i Drammen

Super fornøyd med hele prosessen. Vi har brukt ATS på et stort prosjekt. Total renovering av kjøkken, stue, gang, soverom, vinduer, dører, vegger, gulv og tak. Vi har hatt dialog med Martin hele veien under prosessen. Og han har ordnet med Elektrikker og rørlegger. Vi hadde selvfølgelig sett for oss hvordan vi ville ha det fra begynnelsen. Og de respekterer våre valg, men kommer med tips og råd under prosjektet. Martin er veldig oppdatert på lover og regler som ikke vi tenkte på. Kan anbefale Ats Byggservice og Martin på det varmeste.

- Espen Krogseth

Glass mellom kjøkkenbenk og overskap i Drammen

Alt fungerte meget bra fra første kontakt til levert produkt.

- Per Inge Strand

Nytt gulv og tak i kjøkken i Drammen

Jobben ble utført meget effektivt og med meget god kvalitet og nøyaktighet på arbeidet. Å total renovere vårt kjøkken, med nytt gulv + tak + +, og i tillegg bygge opp/montere nytt HTH-kjøkken krevde de rette håndtverkerne. Vi var glad for valget av Petters Takservice som håndterte dette prosjektet meget bra og effektivt.

- thor owe johansen

IKEA kjøkken i Drammen

Damian er pålitelig og effektiv. Damian er ryddig og profesjonell. Utmerket kvalitet på arbeidet. Utmerket kommunikasjon gjennom hele prosessen. Svært konkurransedyktig pris. Vi er svært fornøyd og vil absolutt kontakte Damian igjen dersom vi har behov for hjelp. Vi gir Damian topp score og anbefalinger! Hilsen Terje & Eli

- Eli Graniero

Lakkering kjøkken i Drammen

Flott lakkering gjort etter planen. Svært effektivt mottak og overlevering av deler.

- Håvard Hagen Vika