Håndverker

Skifte kledning i Oslo

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Oslo

Kledningen er det ytre laget til huset, og fungerer som husets “hud” som beskytter og isolerer fra ytre påvirkninger. En av de beste måtene å forbedre utseendet til huset ditt på, er å endre kledningen. Kanskje du ønsker å modernisere huset før et salg, eller ønsker du muligens et mer tradisjonelt design på ditt drømmehjem? Uansett hvordan du ønsker at sluttresultatet skal være, er det å skifte kledning et kostbart og omfattende prosjekt som krever mye planlegging.

Sett et realistisk budsjett

Uansett om du ønsker å skifte kledning på huset ditt for å øke verdien før et salg, eller fordi du rett og slett vil endre stilen, så er det mange ting du må ta i betraktning før prosjektet starter. Viktigst av alt er kanskje å sette et realistisk budsjett. Deretter kan du vurdere hvilke materialer du vil bruke. Du kan bruke alt fra tre til murstein, og både utseendet til nabohusene, klimaet i området, vedlikeholdsbehov og levetid er alle elementer du bør vurdere. Velg en håndverker i Oslo som er kjent med området og som kan gi deg tips til hva du bør velge.

På Mittanbud finner du enkelt dyktige håndverkere i Oslo

I Oslo er det et hav av håndverkere som er klare til å hjelpe deg med å skifte kledning på huset ditt. Syns du det er vanskelig å vite hvem du skal velge? På Mittanbud gjør vi det enkelt for deg. Gå inn på vår nettside og legg inn informasjon om prosjektet ditt. Deretter sender vi ut prosjektbeskrivelsen til aktuelle bedrifter, som vil sende deg uforpliktende pristilbud. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, så du kan være trygg på at du får arbeidet utført av høy kvalitet og til en god pris.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Fiksing av løs list og eksponert isolasjon yttervegg (solskade) i Oslo

Rask, hyggelig og profesjonell. Veldig enkel å kommunisere med/løsningsorientert.

- Torgrim Mellum Stene

Innvending snekkerarbeid, isolasjon, maling i Oslo

Utførte isloering og panelarbeid innvending garasje, beising garasje, maling grunnmur samt diverse takarbeid. Svært godt fornøyd. Meget pålitelige og der det oppsto spørsmål/utfordringer kom de med forslag til gode og rimelige løsninger.

- André Istad Johansen

Etterisolering av leilighet i boligblokk i Oslo

Anbefaler mye

- Konstantin Loginov

Lydisolering tak i hybel 25kvm i Oslo

Godt pris for godt utført og effektiv arbeid. God kommunikasjon underveis og trivelig personal.

- Jenni Aaserud

Montere og koble til dusjkabinett. Tette vindu. Sparkle og male vegg. i Oslo

Rehab Chiper var svært raske med tilbakemeldinger i forkant av jobb. Jobb ble utført raskt og effektivt på svært kort varsel. Hyggelig pris. Hyggelige medarbeidere. Pluss for å rydde med søppel/emballasje etter avsluttet jobb, selv om dette ikke var spesifisert. Litt kluss med fakturering i etterkant, men dette ble ryddet opp så raskt at det ikke trekker ned på toppkarakter. Anbefales.

- Peder c selmer

Skifte innerdører og etterisolere i blokkleilighet i Oslo

Grei kommunikasjon og proff gjennomføring. Måtte følge opp litt i forhold til rengjøring etterpå, men da ble det tatt tak i og fikset umiddelbart! Kvalitet på arbeid er veldig bra.

- Linn Blomfeldt

Isolere loftet 30 kvm i Oslo

Pålitelig, raske og lett å samarbeide med.

- Caroline Ephraim

Utvendig isolering og pussing av fasade på murhus i Oslo

Oslo Fasade er profesjonelle og effektive. Krzysztof er veldig service minded og er veldig opptatt av kundene sine. Har allerede brukt Oslo Fasade til flere oppdrag, og kommer til å benytte meg av dem i fremtiden.

- Petter Berntzen