Håndverker

Skifte kledning i Stavanger

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Stavanger

Valg av kledning er like viktig for husets utseende som den overordnede utformingen, designet og konstruksjonen. Kledningen kan avgjøre om huset ditt ser moderne eller tradisjonelt ut, og det reflekterer ofte menneskene som bor der.

Tradisjonell eller moderne stil?

Å skifte kledning på hus er et stort prosjekt og en betydelig investering. Det første du må gjøre er å sette et budsjett som både er realistisk, og som gjør at du får ditt ønskede sluttresultat. Hvert hus har sin unike personlighet, og kledningen reflekterer dette. Den må passe til dine ønsker og din personlige stil, samtidig som den bør harmonere med nabohusene i området rundt.

Dersom du har et eldre hus, kan det være en god idé å velge en kledning som tilbakefører huset til sin originale stil. Dersom du ønsker et mer moderne
hus, kan du selvsagt velge en kledning som vil modernisere huset. Uansett hva du velger må du huske å sjekke med kommunen om du må søke om å skifte kledning, eller om det er andre krav du må følge. Materialvalg er en viktig del av planleggingen, og vi som bor i et land med et tøft klima, trenger materialer som tåler både varme sommerdager og kalde vinterdager. Å investere i kvalitetsmaterialer gjør at du slipper omfattende vedlikehold år etter år - og dermed sparer penger i lengden.

Finn profesjonelle håndverkere i Stavanger med Mittanbud

Det er mye å tenke på når kledningen på huset skal skiftes, og det kan være mye å sette seg inn i. I Stavanger er det mange dyktige og erfarne håndverkere som kan komme med gode råd under planleggingsfasen, og også utføre arbeidet for deg. Det viktigste er å finne noen du kommuniserer godt med, slik at dere begge er sikre på at dere får det sluttresultatet dere ønsker. Legg inn informasjon om prosjektet på Mittanbud, så blir du kontaktet med uforpliktende pristilbud av våre kvalitetssikrede tilbydere.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Bygge soverom i Stavanger

Effektivt, prismessig veldig konkurransedyktig, norsktalende, godt stykke arbeid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Gjaldt bygging av nytt soverom inkl. sparkling, maling etc.

- Tom Kevin Haaland

* Fortsatt ledig: Drenering, skifte kledning, ny balkong og restaurere vinduer i Stavanger

Bygg og Entreprenør AS har lagt ny drenering på en vegg, lødd ny mur for biloppstillingsplass, Samt lagt ny belegningsstein i innkjørsel mm. Bygg og Entreprenør AS utførte arbeidet meget bra, til avtalt pris, tid og med god kvalitet. Kommunikasjonen underveis var strålende og vi fikk gode og kyndige råd av erfarne fagfolk på veien. Muren som ble lødd er svært godt arbeid og vi har fått flere henvendelser fra naboer og turgåere om hvem som har utført jobben. Våre varmeste anbefalinger!

- Silje Bøe

Bytte kledning + etterisolere enebolig i Stavanger

Han gjort et fantastisk bra stykke arbeid! Vi er svært fornøyde med kvaliteten, leveringstiden, prisen og nøyaktigheten på arbeidet. Han er svært enkel å ha med å gjøre. Fra første stillas ble satt opp til alle smådetaljer var på plass, gikk det mindre enn 2 måneder. Alt i alt en super opplevelse! Han er veldig løsningsorientert og kommer med gode idéer. Det er veldig tydelig at han har mye erfaring og et øye for gode detaljer, og vi er mer fornøyd enn vi visste vi kunne bli! Dersom man velger ham, så får man kvalitet på arbeidet. Punktum. Vi har allerede anbefalt ham til andre jobber, og vil fortsette å anbefale ham videre.

- André Ruså-Lie

Bytte kledning og 2 vinduer i Stavanger

Jeg er utrolig imponert over det flotte arbeidet som er gjort. De er profesjonelle og har ingen problem med og la dem ha tilgang til huset. Jeg kan anbefalle dem på det varmeste. De kommer tilbake om kort tid for mer jobb som skal utføres etter avtale.

- Elisa Maire

Isolering av garasje i Stavanger

Veldig bra utført jobb! Bra kommunikasjon underveis og ryddighet. God kvalitet og nøye gjennomført arbeid.

- Bente Horensky

isolasjon av en liten vegg og gips i gang og kjøkken i Stavanger

We had new drywall put up in our kitchen and hallway. The communication was great from the start, they completed the job quickly and kept the workspace clean. I am planning on hiring them again for another job.

- Taylor Vaughn

Renovering stue i Stavanger

Elias hos Sandnes Byggetjenester har gjort en kjempejobb hos oss. Nøye, mange gode innspill til løsninger og flinke håndtverkere. Full score og vi kommer til å benytte Elias ved neste anledning også.

- Simon Grapes

* Fortsatt ledig: Gipsing, Maling, Sparkling, Gulvlegging(Laminat) i Stavanger

Very happy with Ingus and his crew. Easy communication, and the end result was very good. The prices they quoted were quite reasonable. Its an relatively old house so there were a lot of small things that needed to be done. He was very good at suggesting different options for doing things. I am quite pleased with the end result. I am happy to recommend them. I will call them again for sure if need a similar job.

- Sumit Bhardwaj