Håndverker

Taktekker i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velg en taktekker i Bergen

Mittanbud hjelper deg med å finne frem til en dyktig taktekker i Bergen med god kunnskap om krav og forskrifter. Ikke bare skal taket se bra ut, men den bør tåle det harde Vestlandsværet for å kunne beskytte boligen på en god og effektiv måte. Her ser vi nærmere på hva du bør ha i tankene når du skal velge taktekker.

Taktekker i Bergen med kjennskap til faget

Bergen er kjent for mye nedbør, men velger du en dyktig taktekker kan du være trygg på at du holder regnet ute i mange tiår. En lokal takentreprenør vil kunne gi deg nærmere informasjon om hvilke typer tak som tåler de store nedbørsmengdene, samt foreslå utbedringer på eksisterende tak.

Det finnes mange alternativer når du skal velge takstein. Ikke minst, så har taket en estetisk funksjon og kan gi boligen din et ny og forbedret utseende. Taktekkeren hjelper deg med å finne frem til den mest optimale løsningen for boligen din, spesielt med hensyn til vekt, vedlikeholds- og reparasjonsmuligheter, og estimert levetid.

Prisvariasjoner på taktekkere i Bergen

Det kan være store prisvariasjoner på taktekker i Bergen. Det kan koste alt fra 80 000 kroner til 250 000 kroner å skifte tak, alt etter arbeidets omfang og hvilken type tak du velger. Du finner enkelt frem til det beste tilbudet ved å sende inn en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud. Her kan du vurdere tilbudene du får, og lese andre kunders evalueringer av bedriftene. Deretter er det eneste du trenger å gjøre å be om befaring og velge den taktekkeren i Bergen som gir deg det beste tilbudet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Skifte av takstein på hus i Bergen

NORWAY TAK OG FASADER fikk oppdraget med å skifte tak og panel på huset fra 1938. Vi brukte Mittanbud sin standard avtale med fast pris. Jobbene ble utført på utmerket måte, med god kommunikasjon, ryddighet og profesjonalitet. På taket ble det skiftet ut råtne bord, lagt ny papp, lektet, lagt takstein, takluke, lufteluker, snøstopp og feieplatting. Panelet er liggende oppe (uten vertikale bord på hjørner) og stående nede. I tillegg til det avtalte inngikk jeg tilleggsavtale vedrørende etterisolering med Glava og asfaltplater (for å unngå kuldebroer). Det ble brukt ferdig grunnet panel som ble malt to ganger. Jeg gir leverandøren min sterkeste anbefaling!

- Ole Jørgen Jacobsen

Skifting av noen takstein på enebolig i Bergen

Vi er meget godt fornøyd. Kom raskt på befaring, og kom tilbake med det han trengte. Utførte jobben svært profesjonelt og raskt. God på kommunikasjon underveis. Profesjonelt utført. Svært hyggelig. Kommer garantert til å bruke dem senere også.

- Svein Erik Tøndel Andersen

Kontroll av tak i Bergen

Seriøs, punktlighet og forståelse for jobben.

- Darshan Singh

Nytt garasjetak i Bergen

MaxTeam la membran på gammel papp med nye beslag og takrenner på et ca 70m2 nesten flatt garasjetak. Jobben ble utført presist og til avtalt pris. Vi anbefaler gjerne Sebastian til andre.

- Leif Anders Tonning

Legge gips, sparkle og legge flis i Bergen

God jobb for en rimelig penge!

- Helene Sande

Takreperasjon i Bergen

Vår sameie med 10 boenheter har benyttet Proff Byggservice ved bytte av tak. Kjempefornøyd med resultatet og de utfordringene som de har løst underveis. Meget dyktige håndtverkere,raske kreative og gode til og kommunisere. Prosjektet ble ferdigstilt til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Det er ingen tvil om at vi vil benytte oss av deres tjenester igjen! Anbefales på det sterkeste!

- Hassan Ali Navroz

Inspeksjon og ev reparasjon av protantak i Bergen

Etter å ha forsøkt å få Protan til å foreta inspeksjon og utbedring av taket de har lagt for sameiet slik de hadde lovet, gjorde System Tak jobben på en strålende måte. Rask og god kommunikasjon. Rask levering. God rapport. Grei pris. Hyggelige mennesker. Dere firmaet anbefales.

- Olav Volldal

Fjerne mose på tak i Bergen

Fjernet mose på taket til et stort hus. Supert resultat! Jobben ble gjort etter avtalt pris og tid. Anbefales

- Ørjan Strandberg-Jensen