Håndverker

Velge maskinentreprenør i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Stavanger

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Stavanger. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Stavanger som er godt egnet for ditt behov.

En dyktig maskinentreprenør i Stavanger vil kunne hjelpe deg med alt fra å sprenge og klargjøre tomt for bygging, til å utbedre hagen din. Enten du skal fjerne en gammel oljetank eller legge ny vei til hytten, lønner det seg å velge en lokal maskinentreprenør med god kjennskap til kommunens reguleringer og andre lokale forhold som kan ha innvirkninger for ditt prosjekt.

Velg maskinentreprenør med kjennskap til lokale forhold

Det ventes klimaendringer på Sør-Vestlandet, noe som betyr at byer som Stavanger må forberede seg på mer nedbør og økt havnivå. Dette kan få konsekvenser for utbygging og valg av tomt. Dersom du velger en maskinentreprenør i Stavanger, bør bedriften ha god kunnskap til nettopp disse utfordringene.

Maskinentreprenøren vil kunne veilede deg og utforme tomten på en god måte med tilfredsstillende drenering. De vil også kunne utbedre dreneringen på eksisterende boliger i Stavanger for å unngå sopp, råte og skader som følger av økt nedbør.

Velg en maskinentreprenør med riktige godkjenninger

Du bør velge en lokal maskinentreprenør som har solid erfaring innen det arbeidet du ønsker å utføre. En maskinentreprenør utfører svært varierte oppdrag og utfører de fleste typer arbeid utendørs som det kreves maskiner til. En lokal maskinentreprenør i Stavanger bør derfor ha en moderne utstyrspark i nærheten av deg.

Det er spesielt viktig at bedriftene har nødvendige godkjenninger til å utføre prosjektet ditt, for eksempel at de er sertifisert for å sanere oljetank. Du er nemlig pliktig til å påse at Stavanger kommuner mottar dokumenter som bekrefter at oljetanken din er tatt hånd om av sertifiserte fagfolk. Maskinentreprenøren vil kunne gjøre dette på dine vegne.

Få en liste over dyktige maskinentreprenører i Stavanger

Hvis du legger ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud, vil du få henvendelser fra flere ulike bedrifter. Da kan du gjøre en vurdering på hvilken bedrift som passer deg og dine behov best. Du bør merke deg at det kan være store prisforskjeller, alt etter hvilket arbeid som må gjøres. For eksempel koster drenering omtrent 120 000 kroner og fjerning av oljetank koster ca. 14 000 kroner i snitt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Drenering og utgraving av kjeller i Stavanger

Meget fornøyd med Bråtveit i prosessen med utgraving og drenering av kjeller. God kommunikasjon, bra arbeid og gjennomføring etter avtale. Anbefales.

- Vidar Aanensen

Dreneringsrenne montasje i Stavanger

Profesjonalitet and kvalitet på arbeidet

- Marijan Milosevic

Drenering av deler av hus i Stavanger

Dette er et seriøst og profesjonelt firma. Alt var flott- Kommunikasjon, greie folk, pålitelighet. Til avtalt pris. Det totale arbeid med drenering og ikke minst belegningsstein som var flott ned til minste detalj. Jeg vet hvem jeg vil gå til neste gang!

- Tor G Henriksen

* Fortsatt ledig: Drenering, skifte kledning, ny balkong og restaurere vinduer i Stavanger

Bygg og Entreprenør AS har lagt ny drenering på en vegg, lødd ny mur for biloppstillingsplass, Samt lagt ny belegningsstein i innkjørsel mm. Bygg og Entreprenør AS utførte arbeidet meget bra, til avtalt pris, tid og med god kvalitet. Kommunikasjonen underveis var strålende og vi fikk gode og kyndige råd av erfarne fagfolk på veien. Muren som ble lødd er svært godt arbeid og vi har fått flere henvendelser fra naboer og turgåere om hvem som har utført jobben. Våre varmeste anbefalinger!

- Silje Bøe

13-15 tonn pukk/singel med god drenering til hage i Stavanger

Kjempe fornøyd. Andreas var på befaring samme kveld som anbudet ble lagt ut og fikk Fikk Stein levert lørdag morning som avtalt og fordelt i hagen, god kommunikasjon underveis som gjorde at vi fikk det slik vi ønsket. Endret antall tonn midt i oppdraget uten at dette var noe problem Vi ringer garantert tilbake om det skulle være behov for mer

- benjamin jørgensen

Drenering i Stavanger

Vi er godt fornøyde med Nordhus Bygg. De holdt kontakten underveis og fortalte hvordan det gikk. De var også effektive og ryddige. Anbefales!

- Ingrid Fairhurst

Drenering i Stavanger

Benyttet Bråtveit til oppgradering av drenering og planering av hage. Anbefaler Bråtveit på det sterkeste. Tydelig kommunikasjon, meget tilpasningsdyktig, utmerket kvalitet i det utførte arbeidet og overholder avtalte tidsfrister.

- Benjamin Ferstad

Drenering i Stavanger

Benyttet Bråtveit til oppgradering av drenering og planering av hage. Anbefaler Bråtveit på det sterkeste. Tydelig kommunikasjon, meget tilpasningsdyktig, utmerket kvalitet i det utførte arbeidet og overholder avtalte tidsfrister.

- Benjamin Ferstad