Håndverker

Velge maskinentreprenør i Trondheim

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Trondheim - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Trondheim

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Trondheim. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Trondheim som er godt egnet for ditt behov.

Enten du skal grave ut tomt eller drenere, utforme hage eller legge vei, har du bruk for en dyktig maskinentreprenør med solid erfaring. Det lønner seg å benytte en maskinentreprenør i Trondheim med lokal forankring og god kjennskap til aktuelle reguleringer og kommunale planer.

Velg riktig maskinentreprenør i Trondheim for ditt prosjekt

Det er viktig å ta hensyn til flomfare ved planlegging og utbygging. Det er utbyggers ansvar å sørge for at prosjektet utføres på en trygg måte og med tilstrekkelig sikkerhet. En maskinentreprenør i Trondheim bør ha nok kjennskap til de lokale forholdene, slik at du kan planlegge og utføre arbeidet på riktig vis. Noe maskinentreprenøren bør passe på er at det ikke oppstår skade ved en eventuell flom. Bygget og terrenget i området bør være utformet slik at vannet ikke hindres på veien og samler seg opp.

Lokale maskinentreprenører i Trondheim vil kunne rådføre deg og utføre arbeidet på en kvalitetssikker og tilfredsstillende måte. Det finnes for eksempel enkelte områder i Trondheim som er mer utsatt for flomfare enn andre, og en maskinentreprenør med erfaring innen drenering vil kunne hjelpe deg med å utbedre og sikre eiendommen din.

For å minske skader og andre konsekvenser ved flom og økt havnivå er det flere tiltak en maskinentreprenør i Trondheim vil kunne utføre. Området må for eksempel formes slik at vannet kan renne uhindret, og dreneringen bør være god nok til at bygget tåler en eventuell oversvømmelse. Snittprisen for drenering ligger på ca. 120 000 kroner, men du kan få prisen helt ned i 50 000 kroner om det ikke er så mye som må gjøres. Alt avhenger av jobben, og hvis du legger ut en detaljert beskrivelse på Mittanbud vil maskinentreprenørene kunne kontakte deg med presise tilbud.

Finn maskinentreprenør i Trondheim med god kompetanse

Du kan hente inn tilbud på maskinentreprenører i Trondheim på Mittanbud. Du trenger bare å sende inn beskrivelse av jobben til oss for å samle inn en utfyllende liste med kvalitetssikrede kandidater. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende. Med flere bedrifter kan du gjøre en vurdering på hvem som passer deg og dine behov best. I tillegg har Mittanbud og Tryg forsikring et tilbud om oppussingsforsikring, for å gi deg ekstra trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Bortkjøring av hageavfall + og fjerning av div busker og røtter i Trondheim

Jeg kommer til å bruke BBC igjen. Veldig god rådgivning og gjennomføring av arbeid. Bare småpirk i kommunikasjonen som holder tilbake den siste stjerne, men egentlig er scoren 4,5 stjerner.

- Per Storrø Petersen

Riving av garasje bankett og støping av ny bankett i Trondheim

Bra kvalitet i arbeidet. Effektiv! Til avtalt pris.

- Trond Groven

Fjerning av jord fra hage i Trondheim

Oppdraget hos oss var graving med flytting av hagemasser, hekk, og planering. Er kjempefornøyd med utført arbeid på vår tomt. God kvalitet, ryddighet, pålitelighet og effektivitet, Anbefales.

- Anne Bang Rognli

GÅRDSPLASS i Trondheim

Oppgradering av Gårdsplass: Godt utført jobb, jeg er veldig godt fornøyd.

- Tor Reitan

Drenering i Trondheim

Vi fikk drenert og isolert grunnmur rundt huset, etablert parkeringsplass på eiendommen. I kjeller så pigget de ned gulv og støpte nytt samt betongsaging og montering av vinduer i kjeller. Vi er kjempefornøyde med det arbeid som Anleggsteam har gjort for oss. Meget god kommunikasjon underveis. Anbefales til andre som tenker å leie inn firma til slikt arbeid.

- Roger nygård

Utbedring av avløpsrør (graving og utskifting) i Trondheim

Startet bra med en veldig betryggende befaring, med fagfolk som visste godt hva de drev med. Arbeidet gikk som avtalt og de håndterte problemer som oppstod underveis veldig godt. Fikk også god hjelp med dokumentasjon til forsikringssak. Resultatet ble veldig bra.

- Marte Andrea Astad Paulshus

Grunnarbeid for enebolig i Trondheim

Kjapt levert til avtalt pris

- Tom Henrik Jacobsen

Fundamentering og grunnarbeid for oppføring av dobbeltgarasje type Balder fra Monter. i Trondheim

KBG gjorde en bra jobb, god pris men tok litt lengre tid enn først estimert men slikt kan skje. God kommunikasjon med Lukas gjennom hele prosessen. Fikk et lite avvik på ringmur som ble rettet straks det ble påpekt.

- Jo Kristian Bergum