Finn bedriftene som er best egnet til ditt store prosjekt

PROSJEKT+ er en ny tjeneste fra Mittanbud, spesialtilpasset for deg som skal gjennomføre et stort prosjekt. For deg som ønsker ekstra trygghet og oppfølging er PROSJEKT+ det beste valget. Skal du totalrenovere leiligheten, bygge tilbygg eller skifte kledning på huset? Legg ut prosjektet ditt kostnadsfritt på PROSJEKT+, og vi setter deg i kontakt med tre kvalitetssikrede bedrifter med riktig kompetanse for akkurat ditt prosjekt. Motta uforpliktende tilbud fra bedriftene, og velg den som passer deg best.

Start ditt PROSJEKT+ her

Alle bedrifter hos PROSJEKT+ er kvalitetssikret, og kvalifisert for store prosjekter

Tre håndplukkede bedrifter

Vi håndplukker, og setter deg i kontakt med, tre kvalifiserte og relevante bedrifter for ditt prosjekt, med riktige kompetanse og erfaring. Tilbudene du mottar er helt uforpliktende.

Enkel kommunikasjon underveis

Vi setter opp kontakten mellom deg og tre kvalitetssikrede bedrifter. Du kommuniserer enkelt med bedriftene direkte i tjenesten på app eller i nettleser. Alt kan gjøres rett fra mobilen.

Løpende støtte og hjelp

Vi støtter deg gjennom prosjektet med relevante sjekklister, prosjekt- og prisguider, inngåelse av kontrakt og mulighet til å tegne forsikring på jobben.

En helt ny tjeneste for store prosjekter


Mittanbud hjelper hvert år 200.000 norske husstander med å få jobben gjort. I den senere tid har flere av våre brukere gitt tilbakemelding på at de ønsker en enda enklere og bekymringsløs gjennomføring av større prosjekter. De ønsker mindre tid på administrasjon og mer tid på gjennomføring. Derfor lanserer vi nå PROSJEKT+ hvor vi finner tre kvalitetssikrede bedrifter for din jobb, slik at du slipper å vurdere alle interesserte bedrifter opp mot hverandre. Avtal befaring med de tre bedriftene vi velger ut, og velg så bedriften du mener passer best til ditt prosjekt. Vi kaller vi det enkelt, effektivt og trygt.

Foreløpig er PROSJEKT+ kun tilgjengelig for prosjekter over 200.000 kr i Oslo og omegn. Tjenesten blir snart tilgjengelig i flere områder.

Enkel kommunikasjon og smarte løsninger

Når du legger ut et prosjekt på PROSJEKT+ kan du bruke Mittanbud-appen eller nettsiden til å kommunisere direkte med bedriftene. Du får varsling hver gang en av de tre bedriftene sender deg en ny melding. I tillegg får du tilgang til flere av våre unike tjenester, som digital kontrakt og oppussingsforsikring.

Digital kontrakt

Når du bruker PROSJEKT+ fra Mittanbud får du tilgang til en gratis digital kontraktsløsning som automatisk henter informasjon om prosjektet og motparten. Dere legger enkelt inn ytterligere informasjon om avtalt pris, tidsfrister og annen relevant informasjon for avtalen. Begge parter kan signere avtalen elektronisk, rett fra mobilen. Digital kontrakt er utarbeidet i samarbeid med Forbrukerrådet og spesialtilpasset håndverksjobber.

Oppussingsforsikring

Som bruker av PROSJEKT+ får du mulighet til å tegne vår unike oppussingsforsikring. Forsikringen dekker blant annet feil og mangler i prosjektet i hele 10 år fra utført arbeid. I tillegg dekkes konkurs hos utførende bedrift. Alt for at du skal trygg gjennomføring av ditt prosjekt. Oppussingsforsikringen er et samarbeid med Tryg Forsikring, og dekningen gjelder i 10 år.

Bedriftene på PROSJEKT+ har gjennomgått en streng kvalitetskontroll

Bedriftene vi setter deg i kontakt med gjennom PROSJEKT+ er kvalitetssikret av oss. Vi stiller krav til følgende:

Formelle godkjenninger og kompetanse

(Våtromsgodkjenning fra Fagrådet for Våtrom, DSB-godkjenning fra Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap, Sentral Godkjenning fra Direktoratet for Byggkvalitet, Mesterbrev fra Mesterbrevnemnda)

God økonomi og likviditet

Løpende kontroll av bedriftens økonomi gjennom både innrapporterte tall til Brønnøysundregistrert, og kreditrating hos vår leverandør Bisnode. Vi krever MVA-registrering, og har nulltoleranse for svart arbeid.

Kun gode referanser

Fortløpende innhenting av referanser og erfaringer med bedriften. Bedriftene må ha ansvarsforsikring for å være på PROSJEKT+.

Er du en seriøs bedrift med høye kvalitetskrav og kapasitet til å gjøre store prosjekter?

Legg inn din kontaktinformasjon, og svar på et par spørsmål om bedriften for å søke om å bli en del av PROSJEKT+. Vi kontakter deg innen kort tid

Registrer din interesse

Ofte stilte spørsmål om PROSJEKT+

Med tre gode og kvalitetssikrede bedrifter får du som forbruker godt sammenlikningsgrunnlag, både på pris og foreslått arbeid. Med tre tilbud er det enkelt for deg som forbruker å holde oversikt og sette deg godt inn i hver bedrift, deres kompetanse og den personlig kjemien.

PROSJEKT+ er kostnadsfri for forbrukere, og fullstendig uforpliktende. Bedriftene som vinner prosjekter gjennom PROSJEKT+ betaler en liten sum i etterkant av fullført prosjekt.

Bedriftene du møter gjennom PROSJEKT+ er kvalitetssikret og kontrollert av oss. Det er bedrifter med stor faglig stolthet, god kompetanse og erfaring. Vi jobber løpende med kvalitetssikring. Bedriftene må blant annet kunne vise til formelle godkjenninger på kompetanse, solid økonomi, og gode referanser og evalueringer. Vi krever ansvarsforsikring, MVA-registrering og har nulltoleranse for svart arbeid.

Det er uforpliktende å bruke PROSJEKT+, og vi er en uavhengig tjeneste som ønsker å koble forbrukere som stiller ekstra krav til kvalitet og kompetanse med gode bedrifter. Du kan velge å avslå tilbud du mottar fra bedrifter, og er ikke forpliktet til å gjennomføre prosjektet du har lagt ut.

Vi i PROSJEKT+ vil være tilgjengelig for deg gjennom hele prosjektperioden. Du får en egen kontaktperson i PROSJEKT+ som vil være tilgjengelig for deg når du har behov for hjelp. Vi kan blant annet bistå med sjekklister, prosjekt- og prisguider tilpasset ditt prosjekt, i tillegg til gode råd og tips. Vi er også behjelpelige med tips til hvordan best sammenlikne tilbud, vi har digital kontrakt du bør inngå med din valgte håndverker og vi muliggjør kjøp av oppussingsforsikring for ditt prosjekt.