Håndverker

Taktekker i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velg en taktekker i Bergen

Mittanbud hjelper deg med å finne frem til en dyktig taktekker i Bergen med god kunnskap om krav og forskrifter. Ikke bare skal taket se bra ut, men den bør tåle det harde Vestlandsværet for å kunne beskytte boligen på en god og effektiv måte. Her ser vi nærmere på hva du bør ha i tankene når du skal velge taktekker.

Taktekker i Bergen med kjennskap til faget

Bergen er kjent for mye nedbør, men velger du en dyktig taktekker kan du være trygg på at du holder regnet ute i mange tiår. En lokal takentreprenør vil kunne gi deg nærmere informasjon om hvilke typer tak som tåler de store nedbørsmengdene, samt foreslå utbedringer på eksisterende tak.

Det finnes mange alternativer når du skal velge takstein. Ikke minst, så har taket en estetisk funksjon og kan gi boligen din et ny og forbedret utseende. Taktekkeren hjelper deg med å finne frem til den mest optimale løsningen for boligen din, spesielt med hensyn til vekt, vedlikeholds- og reparasjonsmuligheter, og estimert levetid.

Prisvariasjoner på taktekkere i Bergen

Det kan være store prisvariasjoner på taktekker i Bergen. Det kan koste alt fra 80 000 kroner til 250 000 kroner å skifte tak, alt etter arbeidets omfang og hvilken type tak du velger. Du finner enkelt frem til det beste tilbudet ved å sende inn en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud. Her kan du vurdere tilbudene du får, og lese andre kunders evalueringer av bedriftene. Deretter er det eneste du trenger å gjøre å be om befaring og velge den taktekkeren i Bergen som gir deg det beste tilbudet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Montering av takstige/trinn i Bergen

Profesjonelt, rimelig og raskt utført. Kan anbefales på det varmeste.

- Morten Moseng

Utbedring/skifte av tak på enkel garasjerekke i Bergen

Utbedring/skifte av garasjetak ifm lekkasje. Meget god oppfølging, fornuftig pris, profesjonelle i gjennomføringen og godt resultat. Ryddig kontrakt, meget godt fornøyd.

- Kenneth Solberg

Hasteoppdrag: Legge gipstak og gipsvegger i Bergen

De tok på seg oppdraget mitt på kort varsel og var veldig service innstilte. De ordnet med leie av gipsheis på morningen før de kom for å legge gipsplater i tak på nedfelte trelekter. De har tydelig lagt gipstak før og jeg er fornøyd med resultatet :)

- Christian Gundersen

Taket lekker? i Bergen

Veldig god kommunikasjon - svarer på henvendelser/spørsmål med en gang. Raskt utført jobb, god pris. Kvalitet helt topp etter det vi kan bedømme.

- Anne Solevåg

Reparere tak/legge ny takstein i Bergen

De responderte fort og fikk jobben gjort til avtalt pris

- Ingvild Ombudstvedt

Lekkasje rundt pipe i bygård i Oslo i Bergen

Pålitelig og ryddig møte.

- Arne Pettersen

Hull i taket i Bergen

Marek tilnærmer seg oppgaven ikke som en vanlig håndverker men som en idrettsutøver foran en konkurranse. Har en fin og offensiv innstilling og en målrettet fokus som handler om å få oppgaven løst uten dilldall. Veldig fornøyd.

- Eskil Åsmul

Inspeksjon av tak med utbedring -mistanke om løse takplater. i Bergen

Godt utført jobb og raskt levert. Befaring ble utført allerede dagen etter bestilling og firma var raskt med å levere estimat på utbedringer, selve arbeidet ble utført dagen deretter. Underveis var det god kommunikasjon og arbeidet ble utført til både avtalt pris og tid. Firma var rask på tråden ved oppfølgingsspørsmål.

- Erlend Aas