Håndverker

Taktekker i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velg en taktekker i Bergen

Mittanbud hjelper deg med å finne frem til en dyktig taktekker i Bergen med god kunnskap om krav og forskrifter. Ikke bare skal taket se bra ut, men den bør tåle det harde Vestlandsværet for å kunne beskytte boligen på en god og effektiv måte. Her ser vi nærmere på hva du bør ha i tankene når du skal velge taktekker.

Taktekker i Bergen med kjennskap til faget

Bergen er kjent for mye nedbør, men velger du en dyktig taktekker kan du være trygg på at du holder regnet ute i mange tiår. En lokal takentreprenør vil kunne gi deg nærmere informasjon om hvilke typer tak som tåler de store nedbørsmengdene, samt foreslå utbedringer på eksisterende tak.

Det finnes mange alternativer når du skal velge takstein. Ikke minst, så har taket en estetisk funksjon og kan gi boligen din et ny og forbedret utseende. Taktekkeren hjelper deg med å finne frem til den mest optimale løsningen for boligen din, spesielt med hensyn til vekt, vedlikeholds- og reparasjonsmuligheter, og estimert levetid.

Prisvariasjoner på taktekkere i Bergen

Det kan være store prisvariasjoner på taktekker i Bergen. Det kan koste alt fra 80 000 kroner til 250 000 kroner å skifte tak, alt etter arbeidets omfang og hvilken type tak du velger. Du finner enkelt frem til det beste tilbudet ved å sende inn en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud. Her kan du vurdere tilbudene du får, og lese andre kunders evalueringer av bedriftene. Deretter er det eneste du trenger å gjøre å be om befaring og velge den taktekkeren i Bergen som gir deg det beste tilbudet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Tette lekasje i tak i Bergen

Veldig rask og effektivt gjennomført. Tak Blikk og Bygg kom til avtalt tid, gjennomførte jobben raskt og effektivt, og sendte faktura med en gang. Veldig god og proff opplevelse.

- Thomas Skagen

Ny takpapp på flatt tak i Bergen

Vanskelig å si enda om arbeidet er godt utført. Det er på taket, så det vil vel vise seg etterhvert om det er gjort for dårlig grunnarbeid. Han gjorde jobben innen rimelig tid, selv om han var veldig uheldig med været mens arbeidet pågikk. Jeg savnet litt mer oppdateringer underveis og etter jobben ble avsluttet, men slik det ser ut så har han gjort jobben bra, til riktig tid og til riktig pris.

- Cecilie Leine

Montere entrètak i Bergen

Veldig ryddig og profesjonelt hele veien. Kom til avtalt tid, gjorde jobben utmerket. Vil anbefale varmt. Og skal definitivt bruke igjen ved behov.

- Lise Karlsen

Nytt tak. i Bergen

Daniel og gutta hans har gjort en kjempejobb hos oss. Avtalte jobben torsdag kveld. Lørdag ble stillaser satt opp, og de begynte på mandag. Onsdag ettermiddag var jobben med ca 190 m2 platetak ferdig, stillaser nede og godt ryddet. Prisen vil jeg i forhold til andre tilbydere var veldig god. Takk til Daniel og gutta hans for god innsats. De anbefales på det varmeste!

- Harald Grenness

Ny snøfanger , bytte takrenne i Bergen

Veldig fornøyd .

- Anett Seierstad

Reparere undertak og ny pipehatt i Bergen

Firmaet virker profesjonelt og ryddig. De kom litt senere enn avtalt, men ut fra det jeg kan bedømme gjorde de en utmerket jobb og de jobbet raskt. Nytt pipebeslag har gitt bedre og jevnere trekk i peisen og taket er utbedret.

- Torild Nordby

Tette lekkasje under takvindu i Bergen

Utrolig raskt og effektivt alt sammen. Arbeidet utført som avtalt, både på tid og på pris. Ikke i tvil om hvem jeg kontakter dersom tilsvarende noen gang skulle oppstå.

- Hans Aamnes

Nytt pipebeslag i Bergen

Godt utført arbeid, ryddig og god kommunikasjon. God pris.

- Tor Helge Huse