Håndverker

Taktekker i Drammen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge taktekker i Drammen

Vi hjelper deg med å finne en taktekker i Drammen som matcher dine ønsker om pris og tidsplan, samt kan hjelpe deg med å finne ut hvilke typer tak som passer best for bygningen. Det er mange faktorer som må vurderes, blant annet hvor stort og høyt taket er, alderen på bygningen og hvor tung vekt huset klarer å bære. Det anbefales å lytte til en profesjonell taktekker for å få svar på alt dette.

Kanskje det viktigste vedlikeholdsarbeidet

Å vedlikeholde taket er kanskje noe av det viktigste du kan gjøre for boligen din, og etterhvert er det ikke å komme utenom: Taket må skiftes. Vær og vind sliter og herjer med boligen din, og det går også utover taket. En erfaren taktekker vil kunne vurdere hvor mye arbeid som må gjøres, samt hjelpe deg med å velge riktig taktekking. Vannskader er ikke noe å spøke med, og det anbefales på det sterkeste å velge en seriøs bedrift.

Hvordan finne frem til en rimelig taktekker i Drammen

Det kan være en kostbar affære å bytte tak, men du kan få jobben gjort på både en trygg og billig måte ved å bruke Mittanbud. Det finnes mange ulike løsninger for taket ditt. Betongstein er for eksempel et rimelig alternativ, mens andre løsninger som glasert takstein kan fort koste mer. I gjennomsnitt kan prisen på å bytte tak variere fra 80 000 kroner til 250 000 kroner.

Du sender oss bare prosjektbeskrivelse med ønsket budsjett på nettsidene våre, og vi sender deg en liste over taktekkere i Drammen som sørger for at boligen forblir tett. Vi sikrer kvaliteten på utvalget, slik at du kan senke skuldrene og vite at taket legges på riktig vis. Du finner frem til de mest du kan invitere evaluerte takentreprenører, slik at de kan vurdere hva som er nødvendig for nettopp din bolig.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Nytt tak i Drammen

Vi valgte norway tak og fasader til jobben og bytte tak på huset vårt. Grunnen til at vi nettopp valgte de var at de fremstod som svært hyggelige og seriøse. De var punktlige, de møtte alltid opp til rett tid og jobben ble utført til våres største tilfredshet. Vi anbefaler norway tak og fasader på det sterkeste og vi vil absolutt bruke de igjen.

- Ismet Karagøz

Bytte av tak i Drammen

Obor byttet hele taket vårt på 220 kvm i desember 2019 og vi er veldig fornøyde med jobben som ble utført. Anbefales på det sterkeste. Seriøse folk som utfører jobben både til avtalt tid og avtalt pris.

- Erkin Tasdelen

montere snøfangere på ene siden av taket i Drammen

Fantastisk kvalitet på jobben som ble gjort. Imøtekommende, profesjonell og effektiv! Utrolig fornøyd med både jobben, prisen og kontakten med bedriften.

- Astrit Brovina

Tette åpning i tak og bytte råtne taksperrer på balkong i Drammen

Arbeidet ble utført perfekt, raskt og med god kommunikasjon underveis. Vi hadde avtalt en fastpris for arbeidet, men da de var ferdige slo Augestad av på prisen fordi arbeidet tok kortere tid enn antatt. Bedriften er meget ærlig, hyggelig og de anbefales på det varmeste!

- Henriette Skaret

Vann lekasje langs pipe i Drammen

Kom til avtalt tid, lekkasje funnet og utbedret kjapt. God og hurtig kommunikasjon underveis. God kvalitet på utført arbeid. Anbefales

- Jarl Smirre

Montere snøfanger hustak i Drammen

Jobben ble utført som avtalt, med godt resultat og til avtalt tid.

- Bernt Ruud

Skifte av bordkledning og evt. Skifte av shingel-tak i Drammen

Strålende gjennomført jobb, av hyggelige og arbeidsomme gutter! Ny bordkledning og nytt decra-tak, som ble tipp, topp! Veldig bra kommunikasjon før/under/etter byggeperioden! Anbefales virkelig av oss!

- Geir Ormøy

Nytt takdekke på lekestue/bod i Drammen

Kjemperask, effektiv og profesjonelt utført arbeid med å legge nytt tak på uteboden vår. Vi valgte fast pris som også var den laveste av de som leverte anbud.

- thor owe johansen