Håndverker

Velge taktekker i Stavanger

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge taktekker i Stavanger

Taket ditt bør kunne tåle ekte Vestlandsvær, fra piskende regn til ulende vind. Dersom du vil være sikker på at taket forblir tett år etter år og storm etter storm, bør du velge en taktekker i Stavanger med solid erfaring og nødvendig kompetanse.

Taktekker i Stavanger som du kan stole på

Det behøves en befaring for å kunne vurdere hvilke løsninger som er mest optimale for nettopp ditt tak. Dette er en jobb som bør overlates til profesjonelle. Det er mange faktorer som spiller inn for valg av tak. Ikke bare skal taket se bra ut og passe til huset, men den skal tåle klimabelastninger og passe inn med nærliggende bygninger.

En takentreprenør vil også kunne rådføre deg om hvilke tiltak som er nødvendig. Skiferstein har for eksempel meget lang levetid, og i noen tilfeller kan du beholde de eksisterende steinene. Det er i så fall det underliggende som byttes ut. Andre ganger kan det f.eks. være mer hensiktsmessig å bruke betongstein med rimeligere pris og levetid på nærmere 30-40 år.

Mittanbud hjelper deg med å velge taktekker

I tillegg skal takentreprenøren kunne tilby deg en tidsplan og pristilbud som fungerer bra for deg og ditt budsjett. Du finner enkelt frem til den mest optimale taktekkeren i Stavanger ved å legge ut en beskrivelse av jobben på Mittanbud. Du blir kontaktet av flere ulike bedrifter som kan utføre jobben for deg, og kan lese evalueringer fra andre kunder som ligger på bedriftens profilside. I tillegg kan du velge oppussingsforsikring som gir deg en ekstra trygghet i prosjektet ditt.

Jobben til en taktekker kan være svært variert, enten det dreier seg om rehabilitering og reparasjon av nåværende tak eller å legge tak på nye boliger. Det som uansett forblir det samme, er at taket bør legges grundig og nøyaktig. Mittanbud hjelper deg med å finne en seriøs taktekker som gjør jobben på skikkelig vis, slik at du kan føle deg trygg på at taket er tett i enhver storm som skulle komme de neste årene.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Legge på plass takstein i Stavanger

Veldig bra! Stilte raskt opp og fikset takpannene før de blåste ned.

- Håvard Larsen

Befaring/fiksing av tak i stue og på soverom i Stavanger

M.P.H Byggtjenester installerte lydhimling i taket på stuen, fikset taket på et soverom og utførte malearbeid. Veldig hyggelige polske karer med gode engelsk kunnskaper. De er ryddige og utførte et meget godt stykke arbeid, anbefales.

- Ivan Sele

Takpanner på skifertak i Stavanger

Veldig ok, pålitelig

- Silvio Richter

Skifte tak på garage i Stavanger

Gjør en svært bra og nøyaktig gjennomført jobb. Alt ihht spesifikasjoner. God kommunikasjon underveis i arbeidet. Anbefales og vil bruke igjen.

- Øivind. Røen

Et par taksteiner er blåst av i stormen i Stavanger

Jobben ble gjort fort og bra. God kommunikasjon underveis.

- Nicole Egeland

Legge nytt tak i Stavanger

Veldig fornøyd med alt fra planlegging til ferdigstilt tak, anbefales.

- Marita Rodal Helgesen

Skifte tak på privatbolig i Stavanger

Leverte som forespeilt, nytt tak på hus og garasje på en uke tross utfordrende vær. Pålitelig og meget godt utført arbeid og ryddighet. Veldig fornøyd med informasjon og oppfølging undervegs. Anbefaler BOB til andre.

- Monica Blomlie Dahlen

fikse taklekkasje i Stavanger

Forny taket for oss på mindre enn 3 uker. Prisen er konkurransedyktig. profesjonelt arbeid og rettidig planlegging, avslutt arbeidet som vi forventet til tross for det dårlige været.  Vi anbefaler definitivt Hammer Bygg.

- Jin Ping