Håndverker

Velge taktekker i Stavanger

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge taktekker i Stavanger

Taket ditt bør kunne tåle ekte Vestlandsvær, fra piskende regn til ulende vind. Dersom du vil være sikker på at taket forblir tett år etter år og storm etter storm, bør du velge en taktekker i Stavanger med solid erfaring og nødvendig kompetanse.

Taktekker i Stavanger som du kan stole på

Det behøves en befaring for å kunne vurdere hvilke løsninger som er mest optimale for nettopp ditt tak. Dette er en jobb som bør overlates til profesjonelle. Det er mange faktorer som spiller inn for valg av tak. Ikke bare skal taket se bra ut og passe til huset, men den skal tåle klimabelastninger og passe inn med nærliggende bygninger.

En takentreprenør vil også kunne rådføre deg om hvilke tiltak som er nødvendig. Skiferstein har for eksempel meget lang levetid, og i noen tilfeller kan du beholde de eksisterende steinene. Det er i så fall det underliggende som byttes ut. Andre ganger kan det f.eks. være mer hensiktsmessig å bruke betongstein med rimeligere pris og levetid på nærmere 30-40 år.

Mittanbud hjelper deg med å velge taktekker

I tillegg skal takentreprenøren kunne tilby deg en tidsplan og pristilbud som fungerer bra for deg og ditt budsjett. Du finner enkelt frem til den mest optimale taktekkeren i Stavanger ved å legge ut en beskrivelse av jobben på Mittanbud. Du blir kontaktet av flere ulike bedrifter som kan utføre jobben for deg, og kan lese evalueringer fra andre kunder som ligger på bedriftens profilside. I tillegg kan du velge oppussingsforsikring som gir deg en ekstra trygghet i prosjektet ditt.

Jobben til en taktekker kan være svært variert, enten det dreier seg om rehabilitering og reparasjon av nåværende tak eller å legge tak på nye boliger. Det som uansett forblir det samme, er at taket bør legges grundig og nøyaktig. Mittanbud hjelper deg med å finne en seriøs taktekker som gjør jobben på skikkelig vis, slik at du kan føle deg trygg på at taket er tett i enhver storm som skulle komme de neste årene.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Tette sprekker/ skifte ut bly på kvist på taket. i Stavanger

God kommunikasjon, samt pålitelige og fleksible når en jobb må gjøres på taket. Kan dermed anbefale Stavanger Blikk AS.

- Robin Hjertvik

Montering av manglende skifer takstein i Stavanger

Fikk reparert skifertak hvor noen plater hadde sklidd ned. Jobben ble utført hurtig og til avtalt pris.

- Kristian Byskov

Gratis taksjekk - skifte av tak i Stavanger

Vi fikk skiftet tak og nye renner på huset. I tillegg spurte vi om de kunne skifte noen bord. Alt arbeid ble utført grundig og fagmessig til en fornuftig pris. Firmaet er pålitelig og vi er svært godt fornøyd med Duås brødrene. Vi gir firmaet den beste anbefaling.

- Knut Ytre-Arne

takreparasjon / takbytte i Stavanger

God kvalitet, pris og kommunikasjon. Profesjonelle, ryddige og hyggelige folk. Vi er kjempefornøyd med takbytte og kan anbefale dem på det sterkeste.

- Christoph Klinginger

Taksjekk! i Stavanger

Nøyaktig og påpasselig, god vurderingsevne av arbeidet. Gjør fint arbeid. Anbefales på det beste.

- Erling Molaug

Takhatt blank alu. i Stavanger

Hyggelige folk, god dialog. Anbefales

- Jonas Ranvert

Levere og montere takstige i Stavanger

De installerte takstige for meg. Raskt og profesjonelt gjennomført. De ga et ryddig tilbud via mittanbud, bestilte nødvendig utstyr, gjorde befaring før gjennomføring av jobben og gjennomførte kjapp og effektiv installasjon. Kan anbefale Stavanger Blikk.

- Gudmund Hinderaker

Taktekking av 53 kvadratmeter garasjetak i Stavanger

Bedriften utførte et fint og profesjonelt arbeid.

- Kjetil Birkedal