Trenger du catering?

Hent inn uforpliktende tilbud fra flere cateringselskaper som tilpasser seg dine behov.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å arrangere middags-selskaper

Skal du arrangere en større bursdagsfeiring eller et middagsselskap kan det både være tidskrevende og stressende å lage mat til et større selskap. Du ønsker kanskje heller å være med gjestene enn å stå på kjøkkenet og dandere middag? Da kan catering være er godt alternativ.

På Mittanbud.no kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere bedrifter som tilpasser seg dine behov og tilbyr løsninger som passer ditt selskap. Husk å se over cateringselskapets referanser før du tar et valg, slik at du trygt sitter igjen med tanken om at catering var et godt og riktig valg for akkurat ditt selskap.

TOPP EVALUERTE CATERINGSELSKAPER
TRENGER DU OGSÅ
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut jobben nå.

Beskriv jobben
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no