Skal du selge bolig i Kristiansand?

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk og få uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglerne i ditt område - helt gratis!

Velg boligtype

Legg til beskrivelse (Valgfritt)

Slik fungerer det

1

Legg ut boligen

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk, så sender sender vi oppdraget til relevante meglere

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du bli kontaktet av flere dyktige meglere som konkurrerer om å selge din bolig.

3

Velg beste megler for deg

Sammenlign tilbud og velg den megleren du føler deg trygg på vil gjøre den beste jobben.

VI SAMARBEIDER MED NORGES DYKTIGSTE EIENDOMSMEGLERE

Eiendomsmegler i Kristiansand

Eiendom representerer største delen av folkets formue og det er derfor avgjørende at man er trygg på at megleren man velger er den som er best til å ta vare på dine verdier. Før du bestemmer deg for eiendomsmegler anbefaler Norges eiendomsmeglerforbund deg å snakke med flere eiendomsmeglere for å finne ut hva meglerne har planlagt for å få høyest mulig pris på boligen din, hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot, og hva du kan gjøre selv før selve salget. Å velge riktig megler kan være viktig for hvordan salgsprosessen vil foregå og hvor høy pris du kan få for boligen i Kristiansand.

Mittanbud samarbeider med lokale eiendomsmeglere i Kristiansand som står klare til å hjelpe deg med boligsalget. Via Mittanbud kan du innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan vise seg å bli det mest lønnsomme du har gjort.

Evalueringer gir trygghet

Salg av enebolig

Ble valgt ut fra å være den megleren som har solgt flest og kjente mest til området. Hadde også en overkommelig aksjonsliste over hva som burde gjøres i boligen før salg.

Leilighet 69 kvm

Svært fornøyd med jobben. Fikk godt over takst, og de hadde en god fotograf :) Anbefales på det sterkeste!

Salg av leilighet

Flink og pålitelig megler som var tilgjengelig på telefon "døgnet rundt". Han tok seg av både privatvisninger og fellesvisninger. Alt jeg trengte å gjøre var å fylle ut noen skjemaer og dukke opp på kontraktsmøte. Veldig fornøyd.