La eiendomsmeglere konkurrere om å selge din bolig.

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

Slik fungerer det

1

Legg ut boligen

Beskriv boligen som skal selges med tre klikk, så sender sender vi oppdraget til relevante meglere

2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du bli kontaktet av flere dyktige meglere som konkurrerer om å selge din bolig.

3

Velg beste megler for deg

Sammenlign tilbud og velg den megleren du føler deg trygg på vil gjøre den beste jobben.

Vi samarbeider med norges dyktigste eiendomsmeglere

Eiendomsmegler i Oslo

Dersom du skal selge bolig i Oslo, er det mange ting som kan gjøre at nettopp din bolig skiller seg ut. I denne byen finnes det et hav av muligheter, og alle kan finne sine favoritter fra urbane Grønland til koselige Sagene og lekre Frogner. Avhengig av hvor i Oslo din bolig ligger, kan du enkelt trekke frem dine favoritter og vise kjøperne alle de tingene du liker best med å bo i byen.


De mange bydelene, og mange mulighetene

En av de beste tingene med Oslo er de ulike bydelene som alle har ulik sjarm, og som skiller seg fra hverandre. Dersom du ønsker å selge en bolig med nærhet til naturen, er dette ofte et flott salgsargument. Det er svært mange som ønsker kort vei til skog og mark, og enten man bor rett ved Østmarka, eller med kort vei til T-banen som tar deg opp til Sognsvann, er det vakre naturperler å trekke frem.


Midt i sentrum, eller litt på avstand?

En bolig som ligger svært sentralt i Oslo, slik som for eksempel på Bislett, St. Hanshaugen eller Gamlebyen, kan være flott å selge til en yngre målgruppe. Her er det gode muligheter for å ta del i det myldrende bylivet, med kort vei til utesteder, kaféer og shopping. Boliger litt i utkanten, slik som Bjerke eller Ullern, er perfekt for de som ønsker gode kollektive transportmuligheter og roligere boligstrøk.


Finn eiendomsmegler hos Mittanbud

Du kan enkelt finne din eiendomsmegler hos Mittanbud ved å legge inn informasjon om din bolig i Oslo. Deretter får du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som kjenner Oslo godt, og som vet hva som skal til for å gjøre salgsprosessen så god som mulig. Ved noen enkle steg er du allerede i kontakt med megleren som kan hjelpe deg gjennom salget.

Evalueringer gir trygghet

Salg av enebolig

Ble valgt ut fra å være den megleren som har solgt flest og kjente mest til området. Hadde også en overkommelig aksjonsliste over hva som burde gjøres i boligen før salg.

Leilighet 69 kvm

Svært fornøyd med jobben. Fikk godt over takst, og de hadde en god fotograf :) Anbefales på det sterkeste!

Salg av leilighet

Flink og pålitelig megler som var tilgjengelig på telefon "døgnet rundt". Han tok seg av både privatvisninger og fellesvisninger. Alt jeg trengte å gjøre var å fylle ut noen skjemaer og dukke opp på kontraktsmøte. Veldig fornøyd.