Trenger du elektriker i
Drammen?

Legg ut jobben og få tilbud fra flere godkjente elektrikere så er du trygg på at du oppnår rett kvalitet til riktig pris.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å finne sertifiserte elektrikere!

Når du skal ha en elektrisk jobb utført i boligen din må arbeidet utføres av en elektriker. Etter loven skal en godkjent elektriker bytte stikkontakter, utføre arbeid på det elektriske anlegget og alt som innebærer fastmontering av elektronikk. Så pass på å velge en elektriker som er godkjent til å utføre elektrisk arbeid i Norge.

Forbrukerrådet anbefaler at du innhenter tilbud fra flere aktører når du skal ha noe gjort, og du kan spare mye på å utnytte konkurransesituasjonen i markedet ved å sammenligne tilbud fra flere leverandører.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetesregisteret til DSB. Legger du ut jobben på Mittanbud.no kan du trygt velge og vrake kvalifiserte elektrikere i Drammen. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE ELEKTRIKERE I DRAMMEN
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget nå

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Alle elektrikere på Mittanbud.no er DSB godkjente, og har derfor tillatelse til å utføre elektrisk arbeid i Norge. Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no