Skal du legge fliser?

Legg ut jobben å få tilbud fra flere 5-stjerners flisleggere. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å finne dyktige flisleggere!

Fliser er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv, og er heller ikke allergifremkallende. Derfor velger mange å legge fliser på badet, kjøkkenet, boden og/eller gangen. Det finnes mange typer fliser, der mange velger keramiske fliser som en vedlikeholdsvennlig investering. Det er likevel mange typer å velge mellom som fliser i glass, marmor og andre naturmaterialer.

Velg kvalifiserte fagfolk

Har du først bestemt deg for å legge fliser bør du få inn kvalifiserte flisleggere til å gjøre jobben for deg, slik at du får det estetiske uttrykket du ønsker. Gjerne sjekk om bedriften har Mesterbrev. En mester har fag-/svennebrev, toårig mesterutdanning, lang praksis i yrket sitt og anses som en seriøs yrkesutøver. 

Blant annet samarbeider Mittanbud.no med Mesterbrev, som sikrer at de tjenesteleverandørene på tjenesten har gyldig mesterbrev. Ved større oppussingsprosjekter kan det i tillegg være lurt å sjekke håndverkerens økonomi, dersom det blir behov for å reklamere noe i ettertid.

Få tilbud fra flere 

På Mittanbud.no kan du enkelt se om bedriften har den kompetansen de utgir seg for å ha, samt lese evalueringer fra tidligere kunder. For at du skal være trygg på at håndverkeren har de faglige kvalifikasjonene som trengs for å utføre jobben, kan det uansett lønne seg å innhente tilbud fra flere bedrifter. 

På Mittanbud.no kan du enkelt få tilbud fra flere håndverkere, samt sjekke evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE FLISLEGGERE

TRENGER DU OGSÅ

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut jobben

Beskriv jobben kort:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no