Skal du flytte?

Få flere tilbud og velg det beste tilbudet

Beskriv flyttejobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å flytte!

Det er et variert behov for transport av ulike gjenstander, og det kan være både tungt og tidskrevende å transportere større møbler eller flytte på egen hånd. De som velger å flytte selv oppdager fort at dette kan være et stressende prosjekt for familien. Ved bruk av erfarne flyttebyråer kan du i stedet slappe av i visshet om at de har kontroll, og få lasten levert trygt helt frem til døra.

Forbrukerrådet anbefaler at du definerer hva som skal flyttes, samt flyttelassets omfang og verdi når anbudet innhentes. Ikke aksepter store forskuddsbetalinger, og gjerne be om fastpris om oppdraget er kurant. Det kan også lønne seg å avklare på forhånd hva du skal pakke selv og hva flyttebyrået skal gjøre.

På Mittanbud.no kan du enkelt og raskt innhente uforpliktende tilbud fra flere byråer til hjelp med alt innen flytting og lagring av store og små gjenstander. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du velger selv om du vil takke ja til noen av tilbudene.

TOPP EVALUERTE FLYTTEBYRÅ I OSLO
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut flyttejobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no