Skal du flytte?

Få flere tilbud og skaff et flyttebyrå i Tromsø som tilpasser seg dine behov.

Beskriv flyttejobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å flytte!

Det er et variert behov for transport av ulike gjenstander, og det kan være både tungt og tidskrevende å transportere større møbler eller flytte på egen hånd. Velger du å bruke et flyttebyrå bør du som kunde føle deg trygg på at ditt innbo blir behandlet godt. Sjekke derfor alltid evalueringer og referanser fra tidligere kunder før du velger flyttebyrå, slik at du kan være sikker på at flytteprosessen går som planlagt

På Mittanbud.no kan du enkelt og raskt innhente uforpliktende tilbud fra flere byråer, om det er til å leie av container, lagerutleie eller bedrifter som tar seg av alt innen flyttetransport i Tromsø. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du velger selv om du vil takke ja til noen av tilbudene.

TOPP EVALUERTE FLYTTEBYRÅ I TROMSØ
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut flyttejobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no