Få tilbud fra flere fotografer!

Velg en fotograf som kan tilpasse seg dine behov 
- få de minnene du fortjener.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å finne en dyktig fotograf! 

Det er flere anledninger hvor man gjerne skulle hatt en fotograf til å fange de gode minnene for evigheten. Enten det er til et bryllup, barnedåp eller rett og slett for å samle familien til et fotografi.

Valg av fotograf

Alfa-og omega er at bildene svarer til forventingene og tiltenkt bruksområde. Det betyr at du bør se gjennom porteføljene til fotografene du vurderer. Det er vanlig å ta en prat om forventninger og krav, og en erfaren fotograf vil kunne tilpasse seg behovene til kunden. Samtidig vil de fleste ha en egen stil de forventer å kunne uttrykke, og denne bør være en av grunnene til at du velger nettopp den fotografen.

Portrett

Til portrett vil fotografen ofte be deg komme i klær du føler deg komfortabel i. Det kan være fristende å kjøpe nye, fine klær, men det er vel så viktig å føle seg komfortabel som å se stilig ut på portrettet.

Kvinner bør som regel bruke litt mer sminke enn vanlig når de skal fotograferes for at den skal synes. Menn som ikke sminker seg til vanlig bør unngå sminke. Vi er vant til å se menn uten sminke, og det vil kunne virke unaturlig på bildet.

Headshot

Her gjelder stort sett det samme som for portrettfotografering, men siden headshots brukes for å få skuespiller-jobber og liknende skal man gjerne ha følgende: Ett hvor man smiler og viser tenner, ett med alvorlig uttryk, og ett helfoto (full-body, hvor hele kroppen vises). Svart-hvitt er å foretrekke.

Bryllup

Det er en stor dag som skal dokumenteres, og du gjør lurt i å se på fotografens portefølje. Velg en som har en bildestil du liker. Det kan være vanskelig å orientere seg da prissettingen ofte varierer og er noe uoversiktlig, men det er vanlig å tilby seremoni, halv- og heldagsfotografering.

Tiden fotografen bruker på å levere bildene kan også variere veldig. Her kan evalueringene våre på mittanbud.no være til hjelp for å få en pekepinn. Antallet bilder varierer også, men husk at kvalitet er viktigere enn kvantitet. Velg heller en som leverer 300 velredigerte bilder enn en fotograf som gir deg 2 000 uredigerte bilder.

Rettighetene til bildene

Det er vanlig at alle rettigheter til bruk av bildene tilfaller deg som kjøper av fotograf-tjenesten. De fleste fotografer vil dog forbeholde seg retten til å bruke bildene i sin portefølje, i egen markedsføring etc. Selv om det sjelden blir noe problem er det lurt å be om en kontrakt. Foreslår, eller krever, fotografen dette av seg selv er det et godt tegn på seriøsitet.

På Mittanbud.no kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere fotografer som både kan tilpasse seg dine behov og finne gode løsninger for å skape de minnene du fortjener. Gjerne sjekk fotografens referanser fra tidligere før du tar et valg. Så håper vi du blir fornøyd med resultatet! 
TOPP EVALUERTE FOTOGRAFER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no