Trenger du en fotograf?

Få tilbud fra flere dyktige fotografer i Kristiansand -
uansett hva du skal ha fotografert.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å finne en dyktig fotograf! 

Det er flere anledninger hvor man gjerne skulle hatt en fotograf, enten det er til et bryllup, barnedåp eller rett og slett for å samle familien til et familieportrett.

Det er  viktig å ha god kommunikasjon med fotografen og gjerne avtal et møte før fotograferingen for å diskutere hvor bildene skal tas og hva de skal benyttes til. Spør gjerne hvordan fotografen jobber og fortell på forhånd hvilke forventninger du har til bildene. Fotografen har gjerne tatt flere bilder i lignende situasjoner og kan hjelpe deg med hva som er og ser best ut på bilder, og hva som vil fungere optimalt til din setting.

På Mittanbud.no kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere ulike fotografer, som både kan tilpasse seg dine behov og finne gode løsninger. Gjerne sjekk fotografens referanser fra tidligere kunder før du tar et valg. Så håper vi du blir fornøyd med resultatet!

TOPP EVALUERTE FOTOGRAFER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no