Trenger du en gartner?

Få tilbud fra flere dyktige gartnere
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å få en flott hage til sommeren! 

En gartner er en fagperson med stor kunnskap om planteproduksjon, slik som vekstklima, planteformering, økologi, jordlære og botanikk. I dag er ofte gartnerne spesialisert innenfor ulike fagområder. I private husstander er det hagegartneren som blir mest brukt, som er spesialisert i arbeid med grøntanlegg og private hager.

Har du et større prosjekt du ønsker å få gjort utendørs, eller skal legge ny plen eller hekk langs gjerdet kan det derfor være lurt å kontakte en gartner. Trenger du derimot en gartner til din bedrift eller næringspark skal du kontakte en anleggsgartner. 

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere ulike gartnere som kan sitt fag – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE 
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no