Trenger du grafisk designer?

Her kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere designere. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Få tilbud fra flere grafisk designere!

De fleste bedrifter ønsker å skille seg ut i mengden med en unik grafisk profilering. Da kan det være smart å bruke en grafisk designer som kan hjelpe din bedrift med å lage en visuell identitet av merkevaren.

Grafisk designere hovedoppgave er å jobbe med visuell kommunikasjon, og kan blant annet arrangere bilder og tekst for å kommunisere det budskapet du ønsker å få frem. De kan hjelpe deg med alt innen logodesign og trykte medier som brosjyrer og visittkort, til å håndtere markedsføringskampanjer og annonser o.l.

På Mittanbud.no kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere grafisk designere, som tilpasser seg dine behov og finner gode løsninger og design for det du trenger hjelp med. Mittanbud.no fremhever sertifiseringer og evalueringer hos hver enkelt, og du velger selv om du vil takke ja til noen av tilbudene du mottar.

TOPP EVALUERTE GRAFISK DESIGNERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no