• 1

    Beskriv jobben

  • 2

    Få flere tilbud

  • 3

    Velg og vrak

Bli inspirert av andre!

Høsten anses som høysesong for oppussing, og det er mange som nå sitter med store eller små planer om å fikse på noe i hjemmet. For å gi deg litt inspirasjon har vi samlet noen de mest populære oppussings-prosjektene for høsten. Nedenfor finner dere en liten samling før- og etter bilder på noen av de flere tusen jobbene som er utført via Mittanbud.no. Se selv hvor fornøyde brukeren er og hvor enkelt det er å legge ut en jobb.

Bli inspirert til dine oppussingsprosjekter i dag!

Renovere badet!

Kamilla ønsket å total renovere badet, og la ut jobben på Mittanbud.no, hvor hun ga en god beskrivelse av det hun ønsket å få gjort i jobb-beskrivelsen.Jobben med å renovere baderommet hos Kamilla gikk til Renova Prosjekt AS. Under kan du se før- og etterbildet av jobben hos Kamilla, og hennes evaluering av jobben som ble utført av Renova Prosjekt AS.Mariusz og teamet hans utførte en utrolig bra jobb og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet. Det ble faktisk bedre enn forventet. De holdt avtalt tidsramme og budsjett, til tross for at badet var en stor utfordring. Jeg fikk også gode tilbakemeldinger fra naboer om at de var flinke til å holde det ryddig og rent. Jeg har allerede anbefalt Renova til mine venner, og hvis jeg skal pusse opp et bad igjen ville jeg valgt Renova igjen. kan du se før- og etterbildet av jobben hos Kamilla, og hennes evaluering av jobben som ble utført av Renova Prosjekt AS.

Renovere kjøkken og leilighet

Da Martin ønsket å få et nytt kjøkken, legge nye varmekabler og gulv, flytte en vegg og sette inn ny verandadør og vindu, la han ut jobben på mittanbud.no. Martin la ut en tydelig beskrivelse av akkurat hva han ønsket å få gjort

Det var til slutt Bygg & Eiendomsservice som fikk jobben hos Martin. Under kan du se før- og etterbildet av jobben, og Martins evaluering av jobben som ble utført av Bygg & Eiendomsservice.Jeg hyret inn selskapet for å gjøre en større oppussing. Ragnar Johansen (eier av bedriften) gjorde en svært god jobb med administrasjonen av arbeidet. Blant annet leide han inn dyktige snekkere og hentet inn anbud på strøm/malerarbeid. Priser og kvalitet på arbeidet var gjennomgående bra. Det fine med å engasjere selskapet er å slippe å selv organisere/ha ansvar for at alle håndverkerne gjør jobben til avtalt pris.

Skifte Tak

Paul eier et eldre hus på Vestlandet, og hadde behov for å skifte ut hele eller deler av taket. Jobben besto av å skifte sutaket om nødvendig og legge nye takrenner og nedløpsrør. Paul ga en kort og presis beskrivelse av jobben han trengte å få gjort.

Det var flere bedrifter som tok kontakt angående jobben, der Paul tok kontakt med alle som henvendte seg. Til slutt falt valget på Cast Scandinavia Peder Egil Pedersen. Under kan du se bilder av jobben som ble utført av Cast Scandinavia, samt Paul's evaluering av jobben de gjorde.Cast er et Unikum. Jeg eier 2 gamle hus, og har derfor vært avhengig av håndverkerhjelp flere ganger. Ingen har gjort en så grundig jobb som Cast, absolutt ingen. Håndverkerne er erfarne og samvittighetsfulle i jobben, de finner elegante og smarte løsninger på det meste. Ikke bare leverer det de lover, men de vil deg vel som kunde; de er hyggelige, ærlige og hjelpsomme. Ingen prisoverraskelser heller. Det er godt det finnes slike!

Legg ut jobben selv da vel!

Har du blitt inspirert av andres oppussingsprosjekter, kan du enkelt legge ut jobben selv på Mittanbud.no. Husk at det alltid lønner seg å innhente flere tilbud når du skal ha noe gjort! 

Les også:

    

     Hva sier andre om Mittanbud.no?

22 dag siden - Furnes
Det var veldig enkelt å finne en bedrift som kunne hjelpe meg med renhold.
Brit
7 dager siden - Oslo
Enkel måte å komme i kontakt med håndverkere, flere tilbud å velge mellom, å kunne se referanser som man kan stole på. Håndverkerne "tvinges" til å gjøre en god jobb og være seriøse i hele prosessen, ettersom dårlig referanse vil utelukke dem fra fremtidige jobber.
Vegard
3 dager siden - Bergen
Mange svar på jobben vi la ut på anbud, fint å lese andres erfaringer.
Siw Anita
4 dager siden - Stavanger
Alt ble utført etter avtale, og etter avtalt pris.
Birk
6 dager siden - Stavanger
Enkelt.
Leif
7 dager siden - Hafrsfjord
Rask og treffsikker måte å finne fram til ønsket leverandør.
Terje


Mittanbud.no er en tjeneste der man enkelt kan motta tilbud fra mange potensielle leverandører.

Tjenesten ble først utviklet for formidling av håndverksoppdrag, og utvides stadig med nye tjenesteområder.

Når du mottar mange tilbud er det enklere å oppnå riktig pris, kvalitet og leveringstid.

HUSK KONTRAKT

Last ned vår kontrakt utarbeidet i samarbeid med Dine Penger

BEDRIFT?

Registrer din bedrift

Last ned vår app

Det eneste verktøyet du trenger for å få jobben gjort. Last ned i dag!

Google Play App Store

SE ETTER SERTIFISERINGER

Mittanbud.no samarbeider med en rekke bransjeorganisasjoner for at du skal kunne vite at håndverkeren du velger er sertifisert.