• 1

    Beskriv jobben

  • 2

    Få flere tilbud

  • 3

    Velg og vrak

Hvorfor investere i energismarte løsninger?

Valg som reduserer energiutgiftene dine kan øke komforten i hjemmet ditt, og er bra for klimaet. Enova er et statsforetak som jobber for å fremme miljøvennlig omlegging av energibruk- og produksjon.

Gjennom økonomisk støtte og rådgivning hjelper Enova deg å ta energismarte valg, samt støtte deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet. Gjør energismarte valg i boligen din, så vil Enovatilskuddet gjøre veien til en bedre bolig enklere og billigere!

Få økonomisk støtte til energismarte valg

Enova ønsker å belønne de som investerer i energismarte løsninger i boligen, og gir derfor tilbake deler av utgiftene. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn dokumentasjon gjennom kvittering på arbeidet. Vi anbefaler deg derfor å være energismart!

                         

Er du usikker på om du har gjennomført noen av tiltakene som inngår i ordningen? Full oversikt over energitiltak du kan få støtte til finner du på Enovas nettsiderDu kan selv velge hvilke energitiltak som passer for deg og din bolig. Og husk, de fleste tiltakene kan kombineres

Planer om større oppgraderinger?

Er du en av de som ønsker å gjøre større oppgraderinger av boligen din eller har store energieffektiviserende planer for ny bolig, kan du også søke støtte fra Enova.


Støtte til oppgradering av bolig er et tilbud til deg som tenker ambisiøst og helhetlig når det gjelder energifokus når du pusser opp. En kvalifisert energirådgiver kommer hjem til deg for å energimerke boligen, samt anbefale en rekke energieffektiviserende tiltak som vil gi størst effekt.

Det er viktig at du husker å først få godkjent søknaden din før du setter i gang med det planlagte oppgraderingen. Ønsker du mer informasjon bør du lese her.

Trenger du elektriker?

Elektrikere kan hjelpe deg med ulike energitiltak, som varme-styringssystem, varmepumpe luft – vann, solfanger og elproduksjon. Etter loven trenger du elektriker dersom du skal utføre arbeid på det elektriske anlegget eller andre jobber som innebærer fastmontering av elektronikk.

Alle elektrikere tilknyttet Mittanbud.no er godkjent i elvirksomhetes-registeret til DSB. Du kan også sjekke i DSB, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, sitt elvirksomhetsregister.

Få tilbud fra flere elektrikere via Mittanbud.no ved å fylle ut skjemaet til høyre på denne siden. Og husk, alltid sjekk at elektrikeren er godkjent til å utføre elektrisk arbeid.


Hva sier andre om Mittanbud.no?

22 dag siden - Trondheim
Fint å få flere tilbud å velge blandt, blandt tilbydere som var interessert i jobben.
Steffen Eidal
18 dager siden - Furnes
Det var veldig enkelt å finne en bedrift som kunne hjelpe meg med renhold.
Brit
2 dager siden - Oslo
Enkel måte å komme i kontakt med håndverkere, flere tilbud å velge mellom, å kunne se referanser som man kan stole på. Håndverkerne "tvinges" til å gjøre en god jobb og være seriøse i hele prosessen, ettersom dårlig referanse vil utelukke dem fra fremtidige jobber.
Vegard
29 dag siden - Bergen
Mange svar på jobben vi la ut på anbud, fint å lese andres erfaringer.
Siw Anita
29 dag siden - Stavanger
Alt ble utført etter avtale, og etter avtalt pris.
Birk
2 dager siden - Stavanger
Enkelt.
Leif

Mittanbud.no er en tjeneste der man enkelt kan motta tilbud fra mange potensielle leverandører.

Tjenesten ble først utviklet for formidling av håndverksoppdrag, og utvides stadig med nye tjenesteområder.

Når du mottar mange tilbud er det enklere å oppnå riktig pris, kvalitet og leveringstid.

HUSK KONTRAKT

Last ned vår kontrakt utarbeidet i samarbeid med Dine Penger

BEDRIFT?

Registrer din bedrift

Last ned vår app

Det eneste verktøyet du trenger for å få jobben gjort. Last ned i dag!

Google Play App Store

SE ETTER SERTIFISERINGER

Mittanbud.no samarbeider med en rekke bransjeorganisasjoner for at du skal kunne vite at håndverkeren du velger er sertifisert.