Forstøtningsmur - Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Støttemur "L" formet. 11+5 meter.

4760BIRKELAND

Trenger å få oppført en "L"formet støttemur med målene (+/- 1m) 11+5meter. Høyden er 2meter på høyeste punkt (de første 11meterene). Og laveste punkt ca 0,5meter. Hva som er enklest/rimeligst ved valg av type mur (forskalingsblokker eller helstøpt) vet jeg ikke, så jeg er åpen for tips fra en som vet hva han driver med. Ingenting av grunnarbeid er gjort fra før.

Fjerne jord og støpe platting

4760BIRKELAND

Vi har en gressflekk på ca 3*7m vi vil endre til en støpt platting. Må graves bort jord, forskales og støpes. Pga. belegningsstein kan ikke vanlig stor gravemaskin brukes til fjerning av masser, men mindre varianter bør gå fint. Fra veien til det som skal støpes er det 3-4m, så skal være greit å komme til med betongbil. Jobben kan deles opp hvis ønskelig med bare betongarbeid eller bare graving. Regner med befaring må til for å kunne gi tilbud, befaring ønskes i løpet av uke 10, vi kan stille både på dagtid og kveldstid etter ønske.

* Fortsatt ledig: Støpe gulvsåle ca 100m

4766HEREFOSS

Ønsker noen med erfaring til å støpe/avrette gulvsåle. Fibersement leveres på stedet

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud