Forstøtningsmur i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Forstøtningsmur i Levanger

Granaune Maskin AS

Vi utfører gravejobber som drenering, gårdsplasser, tilbygg, uteområde, muring etc med nytt og moderne utstyr. Maskinfører med 11 års erfaring på feltet sikrer kvalitet og godt utført arbeid. Vi tar gjerne en gratis befaring!

Okt. 2023

Drenering og isolering

"Pålitlig og profft firma Anbefales"
T
Thore
Skogn
Granaune Maskin AS

INNHERRED HÅNDVERKTJENESTER IHT AS

5.0 (2)

Tilbakemelding Fra Toril Sumstad etter utført jobb MittAnbud JobbId: 2552285 Hei. Vi er strålende fornøyd med jobben folka dine har gjort::thumbs up sign::det ble akkurat slik vi hadde ønsket oss😊tusen takk for knirkefritt samarbeid og vi ønsker dere alle en riktig fin sommer 😎mvh Toril og Irene___________________________

Nov. 2019

Sette opp forstøtningsmur på ca 40kvm

"Meget godt utført arbeid av 2 dyktige og ryddige arbeidere til en rimelig penge."
S
Steinar
Levanger
Siste registrerte jobber

Drenering og isolering

7620SKOGN

Deenering av 10m kjeller + isolering og planering av tomt etterpå. Sette opp støttemur E-post: thorerj@gmail.com

Fjerne jordmasser fra skråning og sette opp støttemur

7605LEVANGER

Vi trenger å fjerne jordmasser fra en skråning, samt sette opp en støttemur der massene var. Vi er åpen for støpt betong, store blokker eller mindre støttemurselementer, gjerne med noen alternativer dersom det er stort spenn i pris.

Utskifting av støttemur

7602LEVANGER

Utskifting av støttemurer av typen mini grå. Mur 1 : Høyde 1 m på det høyeste punktet. Lengde 15,5 m. Mur2 : Høyde 1,7 m, fordelt på 2 plan. Lengde 7 m. Viser til bilder. Er åpen for forslag til andre type stein og løsninger.

Ringmur/Betongsåle Tilbygg

7603LEVANGER

Ønsker pris på ringmur/betongsåle til carport i tilknytning til enebolig. Vi trenger å støpe en mur på 2 sider, fyllmasse, samt såle på ca 38kvm. Skrått terreng, "bakside" av carport vil ha en høyde på ca 1.8m fra bakke til topp av mur.

Rive grunnmur garasje, bygge opp

7603LEVANGER

Ønsker å rive nåværende grunnmur til tidligere garasje. Bygge opp ny mur til utbygg på 35 kvm

Mur/planering

7600LEVANGER

Hei Vi tenker å sette opp en mur på vår eiendom iløpet av våren/tidlig sommer 2022 (kan også høst 2021 hvis det er mulig) Planen er som følger: • Sette opp en mur langs tomtegrensen. • Fjerne en del av vegetasjon • Planere deler av tomten. • Fjern masse, utvide parkeringsplass. Anslår at muren blir ca 2meter høy og en plass mellom 20 og 25 meter lang. Muren blir ikke like høy hele veien, på parkeringsplassen blir den en del lavere. Velkommen for å komme på befaring.