Forstøtningsmur - Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Forstøtningsmur i Ringsaker
NF SOLUTION AS logo
NF SOLUTION AS
Dalbyvegen 30, 2386 Brumunddal
5.0(22)

Siste evaluering

Legging av heller, støttemur og steintrapp

"Jobben ble gjennomført som avtalt, med et veldig godt resultat som vi er veldig fornøyd med. Dialogen var også god underveis i prosessen, og de kom med forslag og ideer til løsninger. Kan anbefale NF Solutions AS på det sterkeste for fremtidige arbeider."

L

Lars

Jessheim, des. 2023

Les flere evalueringer om NF SOLUTION AS

TRADMUR HOLMVIK logo
TRADMUR HOLMVIK
Sannervegen 36A, 2335 Stange
4.6(19)

Siste evaluering

Murer jobb

"Raskt levert,veldig hyggelige mennesker Jeg er kjempefornøyd"

E

Eli

Stavsjø, okt. 2023

Les flere evalueringer om TRADMUR HOLMVIK

KLEVENS SMÅARBE logo
KLEVENS SMÅARBE
Byflatvegen 46A, 2385 Brumunddal
4.9(9)

Siste evaluering

Trappenedgang og vedlikehold av terrasse mm

"Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. God kommunikasjon underveis, mye fine diskusjoner om arbeidet, gode ideer og gjennomføringsevne. Arbeidet er utført nøye og med fokus på kvalitet og våre ønsker. Trivelige folk som er lette å samarbeide med. Holder avtaler, møter opp til riktig tid. Vi kommer til å bruke dem igjen til flere av våre prosjekter"

T

Tore

Moelv, juni 2023

Les flere evalueringer om KLEVENS SMÅARBE

DOBLOUG MASKIN AS logo
DOBLOUG MASKIN AS
Leinskogen 3, 2360 Rudshøgda
4.0(14)

Siste evaluering

Ny mur i naturstein

"Veldig trivelig gjeng og anbefales på det varmeste!"

Ø

Øyvind

Lillehammer, sep. 2021

Les flere evalueringer om DOBLOUG MASKIN AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Murer jobb

2353STAVSJØ

Har en mur som holder gårdsplassen oppe, denne er forankret i veggen på kjeller til uthuset som nå er i ferd med å velte og dermed ta med seg vegg på uthuset,lurer på om det er muligheter til å støpe en støttemur sånn att dette ikke skjer.

Garasje med terrasse på toppen inntil huset.

2386BRUMUNDDAL

Jeg ser på muligheten/løsninger for å kunne bygge garasje inntil huset, med terrasse på toppen og tak over terrasse. Det er i dag eksisterende terrasse med bod under, som har sett sine bedre dager. Jeg er på muligheten for å få så brei og dyp garasje som mulig, med støpt såle, murvegger og tett tak og overbygg over terrasse. Jeg trenger da bistand i hva som er mulig å realiseres og ikke. Hva som er søknadspliktig og ikke og konkrete tilbud på jobben.

Utbedre skråning og mur mot vei.

2385BRUMUNDDAL

Vi er ikke tilfreds med forrige huseiers skråning med pyntestein og mur. Ugras vokser overalt og det er stygt og fælt. Meget vanskelig å vedlikeholde. Vi ønsker en skråning som er relativ vedlikeholdsfri med en liten mur som vil stå i mange tiår. En rimelig løsning er sannsynligvis bark med lave planter som brer seg utover. Ønsker muligens også å avrette oppkjørsel ned mot vei. Vi har også et par stubber i hagen vi vil bli kvitt. Vi har foreløpig ikke alle detaljene. Vi trenger innspill fra en fagperson under en eventuell befaring.

Grave og fjerne masse, evt rive, fjerne og bygge opp mur.

2320FURNES

Jordtrykk presser på en gammel støttemur. Det må graves for å lette på trykket, og muren må byttes ut. Ønsker befaring og prisoverslag.

Hage og uteområde

2390MOELV

Utfylling av skråning på fremside av hus , forarbeid til plen, klargjøring av skråning på sider av hus ifht beplantning, utvidelse/oppfylling av gårdsplass, utløp/drensrør gårdsplass, pukk/drenerende masse, trapp i skråning, støttemur,

Legging av heller, støttemur og steintrapp

2610MESNALI

Vi skal legge heller, en steintrapp og en liten støttemur. Vi ønsker tilbud på selve jobben, og ikke pris med stein. Adressen for utført arbeid er Vanghagagutua 45, 2610 Mesnali. Se vedlagt tegning for hvordan trapp, støttemur og heller skal være. Se vedlagt bilder av område og egen skisse; Område_1.jpg, Område_2.jpg og Skisse.jpg Trapp i skråning Lage en trapp med 8 trinn, med Asak trappeelementer. Bredde 180 cm. Det er gravd ut på området og det er lagt ned grus i hellingen. Materiell vi har: Trappeelement 60 cm grå 24 stk. Se illustrasjonsbilde vedlagt: Trappeelement_asak.jpg Mur Det skal lages en støttemur som blir en kombinert støttemur og sitteområde. Det vil si at støttemuren blir laget i to høyder med heller som sitte område. Inspirasjon: Det er gravd ut i området.... Materiell vi har: Mur Vertica normalstein Koksmix (32) 80 stk og mur Vertica toppstein koksmix 8 stk. Se illustrasjonsbilde Asak_mur.jpg for å se hva vi mener med mur og sitteplass Heller Det skal lages et ovalt område med Asak heller, 40x40 cm er hellene, og totalt ca 60 kvm skal legges. Se vedlagt tegning for å se hvordan vi ønsker hellene lagt. Området er det byttet masser på, planert og kjørt «hoppetusse» på, slik at det er nesten helt klart til steinlegging. Materiell vi har: heller grå 40x40x5 420 stk.

Siste evalueringer
400kvm med belegningsstein + støttemur!

Tusen takk til NF Solution AS for en super jobb! Dette er ett firma som er opptatt av at kunden skal være fornøyde. Vi hadde en tett dialog igjennom hele prosessen, der vi som kunde kunne komme med innspill og ønsker underveis i arbeidet. Dette tok dem på strak arm! Jeg hadde også ett kjellervindu som jeg ønsket byttet, og det gjorde dem også selv om det ikke var i henhold til avtalen og jobben som egentlig skulle utføres. Dette firmaet kan jeg trygt anbefale videre! Vi er veldige fornøyde med både støttemuren, belegningssteinen og hele servicen under hele jobben som gutta drev på! Lykke til videre, og vi bruker dere gjerne igjen. :)

Mai 2021
T

Tony om NF SOLUTION AS

Brumunddal
Rive gammel og sette opp ny mur 20 meter. Krever gravemaskin

Jobben ble utført meget bra, og resultatet ble som forventet.

Okt. 2020
A

Anne-lene om Lars Erik Nybu Hansen

Moelv
Støttemur 20-30 m lang 1,5 høy

God kvalitet, pris, kommunikasjon. Kan trygt anbefales:)

Aug. 2020
L

Linn om GRAV-LUNDEN STEIN-ARNE LUNDE

Moelv
Drenering av 3 vegger, støttemur og isolering av grunnmur.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, raske og effektive, det dukket ikke opp ekstra kostnader underveis. De var veldig hyggelige og gode på kommunikasjon.

Mars 2020
K

Kristoffer om ASPENS AS

Brumunddal
Legge såleblokk for støttemur

god kvalitet til riktig pris. Hyggelige folk

Sep. 2019
K

Kjell om BE-MA AS

Os i østerdalen
Grave kjellerinngang,drenering,støttemur og overbygg

Vi er meget godt fornøyd med valget vårt. Sween Maskin kom på befaring og ga innspill og råd underveis i prosessen. Meget hyggelig og god kommunikasjon hele vegen. Vi ble kjempefornøyd med utførelsen av vårt prosjekt som ble fullført på under forventet tid. Vi kommer til å benytte Sween Maskin igjen og kan trygt anbefale dette firmaet! Til å stole på og gjør det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd! Helt topp!

Juli 2019
E

Erik om SWEEN MASKIN

Furnes

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud