Få tilbud fra flere dyktige håndverkere i Trondheim!

Få uforpliktende tilbud fra flere håndverkere, så kan du selv velge hvem som skal utføre oppdraget.

Beskriv snekkerjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Trenger du håndverker? 

En vesentlig del av å pusse opp er å føle seg trygg på at håndverkeren du velger har den kunnskapen som trengs for å utføre den jobben du ønsker å få gjort. Ved å innhente tilbud fra flere håndverkere i Trondheim kan du velge blant mange håndverkere basert på evalueringer fra tidligere kunder. Ved å sammenligne flere tilbud, vil du også være tryggere på at den prisen du betaler er riktig. Husk at det pris og kvalitet ofte henger sammen!

Etter at du har innhentet flere tilbud fra potensielle håndverkere bør du invitere de på befaring. På denne måten er det lettere for håndverkeren å gi et konkret tilbud, samtidig som en befaringen gir en god mulighet til å diskutere løsninger, materialvalg og andre ideer.

Etter å ha lagt ut oppdraget på Mittanbud.no vil håndverkere i Trondheim kontakte deg, så velger du selv hvem du ønsker å engasjere til oppdraget du skal ha utført. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. 

TOPP EVALUERTE HÅNDVERKERE I TRONDHEIM
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no