Gi huset en real vårrengjøring nå!


  • 1

    Beskriv jobben

  • 2

    Få flere tilbud

  • 3

    Velg og vrak

GJØR HUSET KLART TIL VÅREN!

Vinteren er endelig forbi og våren er i anmarsj. Nå er tiden inne for å vaske bort vinterens støv og skitt, og gjøre huset klart for sol og varme.

En god vårrengjøring er ikke bare et vakkert syn for øyet. Det gir deg også en god anledning til å se hvordan boligens stand er. Begynner malingen kanskje å falme eller er det noen vinduer som gjerne skulle vært byttet ut?

Rent og pent

Rengjøring av hus og terrasse er kanskje noe av det viktigste du kan gjøre for å ønske sommeren velkommen. Huset bør få skinne om kapp med solen. Det beste resultatet får du om du vasker huset en gang i blant. Husveggen kan være full av svertesopp og grønske, spesielt om du bor i et område med løvtrær. Bruk noen timer på å vaske huset ditt, du vil ikke tro hvor mye det har å si på glansen!

Her finnes det spesielle vaskemidler beregnet for husvask. Bruk helst en hageslange og kost, høytrykkspyler kan ødelegge malingsfilmen hvis trykket er for høyt.

Terrassen kan få samme behandling som huset. Er terrassen av betong eller er flisbelagt kan du med fordel dra frem høytrykksspyleren, men er den av tre holder det med en kost. Spyl godt med vann før du gnir såpe inn i treverket. Her må du velge såpe eller renseprodukt avhengig av om du skal friske den litt opp etter vinteren eller rense den helt for sopp og gammel beis. Her kan du lese om hvordan du gjør sistnevnte.

Bruk gjerne en stiv kost for å få løst opp smuss og skitt. Skyll godt over med hageslangen igjen til all såpe er vekke, og vips har du en skinnende ren uteplass.

Har du en stor terrasse eller et stort hus kan det være lurt å få hjelp til jobben. Legg ut jobben på Mittanbud i dag.

Gi huset ditt et nytt vårantrekk

Det er ikke bare du som har lyst på et nytt vårantrekk, også hjemmet ditt fortjener dette. Frisk opp boligen med et strøk maling i stua. En frisk og lys farge som får deg og dine i den rette vårstemningen. Sammen med noen fargerike pynteputer og blomster er kanskje akkurat det vårantrekket hjemmet ditt fortjener i år?

Få det perfekte uteområdet

Snøen er endelig borte og den sterke vårsolen minner deg på at utesesongen er rett rundt hjørnet. Vask terrassen ren for vinterens skit og møkk. Legg gjerne et lag med beis eller olje på trefellene om nødvendig, så slipper du unødvendig slitasje. Har du ikke lagt trefeller eller fliser over den kalde balkongbetongen er kanskje denne våren tiden for å gjøre noe med det?

Les våre tips for å få ny terrasse på 1-2-3 her

La hagen din få puste. Rak bort løv, møkk og annet rot fra hagen. Hvordan ser plattingen og heller ut? Er treverket tørt etter mye snø er det fornuftig og beise både platting og rekkverk. En kontroll av at hagegjerdet fortsatt står støtt er også å anbefale. Står det stått fortjener det kanskje bare et nytt malingsstrøk.

Finn dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med jobben dersom du ikke har tid eller mulighet til å gjøre det selv, eller dersom du rett og slett ønsker å bruke krefter på andre ting. På Mittanbud.no kommer håndverkerne til deg, og du kan sjekke andres erfaringer før du bestemmer deg for hvem som skal gjøre jobben.

Norges største anbudstjeneste.

Mittanbud.no er Norges største anbudstjeneste på nett, og lar deg enkelt registrere anbudet ditt med en beskrivelse av hva du ønsker hjelp til. Etter kort tid vil du motta tilbud fra potensielle håndverkere, og sparer mye tid i forhold til å måtte lete deg frem til ulike priser og leverandører på egenhånd. Tjenesten har per dags dato formidlet over 300.000 oppdrag og jobber over hele landet, og det er uforpliktende og gratis.

Mittanbud.no kan du også lese vurderinger fra tidligere kunder, som kan være nyttig når du skal velge mellom ulike håndverkere. Mittanbud.no publiserer både positive og negative brukeropplevelser, og har per dags dato over 38.000 evalueringer.

Hva sier andre om Mittanbud.no?

18 dager siden - Furnes
Det var veldig enkelt å finne en bedrift som kunne hjelpe meg med renhold.
Brit
2 dager siden - Oslo
Enkel måte å komme i kontakt med håndverkere, flere tilbud å velge mellom, å kunne se referanser som man kan stole på. Håndverkerne "tvinges" til å gjøre en god jobb og være seriøse i hele prosessen, ettersom dårlig referanse vil utelukke dem fra fremtidige jobber.
Vegard
29 dag siden - Bergen
Mange svar på jobben vi la ut på anbud, fint å lese andres erfaringer.
Siw Anita
29 dag siden - Stavanger
Alt ble utført etter avtale, og etter avtalt pris.
Birk
2 dager siden - Stavanger
Enkelt.
Leif
2 dager siden - Hafrsfjord
Rask og treffsikker måte å finne fram til ønsket leverandør.
Terje

Mittanbud.no er en tjeneste der man enkelt kan motta tilbud fra mange potensielle leverandører.

Tjenesten ble først utviklet for formidling av håndverksoppdrag, og utvides stadig med nye tjenesteområder.

Når du mottar mange tilbud er det enklere å oppnå riktig pris, kvalitet og leveringstid.

HUSK KONTRAKT

Last ned vår kontrakt utarbeidet i samarbeid med Dine Penger

BEDRIFT?

Registrer din bedrift

Last ned vår app

Det eneste verktøyet du trenger for å få jobben gjort. Last ned i dag!

Google Play App Store

SE ETTER SERTIFISERINGER

Mittanbud.no samarbeider med en rekke bransjeorganisasjoner for at du skal kunne vite at håndverkeren du velger er sertifisert.