Skal du installere varmepumpe?

Få tilbud fra flere kvalifiserte fagfolk
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å installere varmepumpe!

Med en varmepumpe kan du enkelt flytte og generere varme i boligen din samtidig som du skaper et bedre inneklima. Det er også stor økonomisk gevinst ved å installere en varmepumpe i hjemmet ditt. Blant annet kan du spare mye penger på oppvarming av boligen hvert år, i tillegg til at du kan søke om økonomisk støtte fra Enova.

Det er lite komplikasjoner involvert med vedlikehold av en varmepumpe, men ved installasjon anbefaler Norsk Varmepumpeforening sterkt mot å installere varmepumpen selv. Dette fordi varmepumper inneholder en gass som heter HFK. Varmepumpen skal derfor alltid monteres av fagfolk som besitter et F-Gass sertifikat. Ønsker du mer informasjon kan du gå inn på Varmepumpeinfo.no for flere gode råd før du bestemmer deg.

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere sertifiserte fagfolk som kan hjelpe deg med å installere varmepumpe – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. 

TOPP EVALUERTE BEDRIFTER

TRENGER DU OGSÅ

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no