La andre ta malerjobben for deg

Få tilbud fra flere dyktige malermestere -
uansett om du skal male ute eller inne.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å finne profesjonelle malere!

Forbrukerrådet anbefaler at du henter inn tilbud fra flere malerbedrifter slik at du kan sikre at arbeidet blir utført med god kvalitet til riktig pris. Ta deg tid til å vurdere de ulike tilbudene og sammenlign de nøye før du bestemmer degHvis nødvendig, be aktuelle malerbedrifter på befaring og gå nøye gjennom jobben sammen slik at maleren forstår hva du ønsker å få gjort. Befaring er også en god mulighet til å diskutere løsninger og materialvalg.

Vi anbefaler at du alltid bruker fagfolk med riktig kompetanse til å utføre jobben, og du kan selv sjekke på bedriftenes profilside om de har Mesterbrev og andre sertifiseringer.

En mester har fag-/svennebrev, toårig mesterutdanning, lang praksis i yrket sitt og anses som en seriøs yrkesutøver. Blant annet samarbeider Mittanbud.no med Mesterbrev, som sikrer at de tjenesteleverandørene som er på tjenesten har gyldig mesterbrev.

På Mittanbud.no blir også bedriftene evaluert etter at jobben er gjort, og det er alltid smart å velge en maler som andre kunder har vært fornøyd med.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har malermestere i hele Norge som står klare til å hjelpe. På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut malerjobben nå

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no