Trenger du en maler i Bærum?

Få tilbud fra flere dyktige malermestere -
uansett om du skal male ute eller inne.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har samlet profesjonelle malere på et sted!

Forbrukerrådet anbefaler at du henter inn tilbud fra flere håndverkere når du skal ha noe gjort, slik at arbeidet blir utført med god kvalitet til riktig pris. Via Mittanbud.no er det lettere enn noensinne og finne riktig håndverker, som gjør at du enkelt kan spare tid og unødvendig stress i forbindelse med maling og oppussing. Er du opptatt av å oppnå ett varig og pent resultat når du skal male, bør du nemlig la fagutlærte malere ta jobben. Tilbyr maleren i tillegg malegaranti, som innebærer at maleren ikke er ferdig med jobben før du er 100 % fornøyd, er du også garantert en ryddig prosess. For å sikre deg den beste avtalen lønner det seg derimot at du legger litt arbeid i å finne det beste alternativet. Du bør derfor ta deg tid til å vurdere de ulike tilbudene og sammenlign de nøye før du bestemmer deg.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har flere malebedrifter i Bærum som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE MALERE I BÆRUM
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut malerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no