Finn en profesjonell maler i Kristiansand!

Få tilbud fra flere dyktige malermestere -
uansett om du skal male ute eller inne.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har samlet profesjonelle malere på et sted!

Er du opptatt av å oppnå ett varig og pent resultat når du skal male, bør du la fagfolk ta jobben. Spesielt er dette viktig ved større oppussingsprosjekter. Blant annet vil malerjobber utført av en mester sikre fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker. En malemester har i tillegg gjennom sin utdanning og arbeidspraksis god erfaring med å gi deg som kunde gode råd og fagmessig oppfølging. Be derfor alltid bedrifter på befaring slik at dere kan diskutere løsninger og materialvalg. Du bør derfor hente inn tilbud fra flere malerbedrifter og ta deg tid til å vurdere og sammenlign de ulike tilbudene nøye før du bestemmer deg. For å sikre den beste avtalen lønner det seg derfor at du legger litt arbeid i å finne det beste alternativet.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har flere malebedrifter i Kristiansand som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE MALERE I KRISTIANSAND
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut jobben nå.

Beskriv jobben
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis?
  Ja, det er helt gratis å bruke Mittanbud.no. Så enkelt er det.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften som svarer på jobben som du legger ut, betaler en liten sum for å svare. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no.
 • Når blir anbudet mitt aktivt og synlig på Mittanbud.no?
  Med en gang du har registrert et anbud gjennomgås det manuelt av oss og gjøres aktivt på Mittanbud.no. Samtidig sendes anbudet ut til aktuelle leverandører. I helger kan det ta noe mer tid.
 • Hvor lenge er anbudet mitt aktivt?
  Med mindre du forlenger tiden anbudet skal ligge ute eller setter anbudet inaktivt, er det aktivt på Mittanbud.no i 3 uker.
 • Hvordan kan jeg fjerne, endre eller forlenge anbudet mitt?
  På din side på Mittanbud.no kan du endre og forlenge anbudet. Her kan du også sette anbudet inaktivt når du har valgt leverandør. Logg inn med brukernavn og passord du mottok da du registrerte anbudet.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

  Når du har inngått en avtale over nettet har du angrerett. Du har frist til å gå i fra avtalen innen fjorten dager etter at du fikk angrerettskjema med all viktig informasjon om tjenesten. Unntak er hvis det er snakk om en reparasjon eller vedlikehold som haster. Ting som er laget spesielt for deg, som et spesialtilpasset skap, eller en kake etter din oppskrift, vil også være unntatt fra angrerettloven.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetsikre bedriftene?
  Vi sjekker at leverandørene er registrert som selskaper i foretaksregisteret i Brønnøysund og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får mange negative evalueringer blir fjernet. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.

  Mange tusen bedrifter fra hele landet benytter våre tjenester, og det er dessverre ikke praktisk mulig å kvalitetssikre alle. Derfor er det viktig at du selv sjekker bedriftene før du velger leverandør. 
  På Mittanbud.no er det flere hjelpemidler du kan benytte deg av når du skal vurdere leverandørens seriøsitet.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no