Trenger du maler i Trondheim?

Få tilbud fra flere dyktige malermestere -
uansett om du skal male ute eller inne.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har samlet profesjonelle malere på et sted!

Skal du pusse opp og male bør du bruke litt tid på å planlegge fargen du ønsker å male veggene i. Tenk gjennom hvilke farger du har i resten av boligen din, og om du kunne tenke deg en varm eller kald farge, med eller uten glans. Ved å bruke fagfolk til å utføre malerjobben er sjansen større for at du blir fornøyd med resultatet, samtidig som du ikke risikerer å måtte gjøre jobben om igjen kort tid senere- uansett om det er et innvendig eller utvendig maleoppdrag. I dag er det lettere enn noensinne og finne riktig håndverker uten, som gjør at du enkelt kan spare tid og unødvendig stress i forbindelse med maling og oppussing. For å sikre deg den beste avtalen lønner det seg derimot at du legger litt arbeid i å finne det beste alternativet. Ved å legge ut jobben på Mittanbud.no er du allerede på god vei til å få jobben gjort.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har flere malebedrifter i Trondheim som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE MALERE I TRONDHEIM
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut malerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no