Trenger du hjelp med graving, grunnarbeid eller drenering?

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Så enkelt kan du finne en maskinentreprenør! 

De fleste maskinentreprenører kan hjelpe deg med alt fra små og større oppdrag innen vann og avløp, drenering, veiarbeid, grunnarbeider og utforming av hager og landskap.

Trenger du hjelp med graving, sprengning, grunnarbeid, drenering, veiutbygging eller generelt anleggsarbeid kan det derfor lønne seg å snakke med et firma som både utfører og leverer en kvalitetsikkert jobb. Riktig og godt utført grunnarbeid er nemlig viktig i de fleste store bygningprosjekter, der dårlig utført håndverk kan få store og kostbare følger på et senere tidspunkt.

Det kan også ved større prosjekter lønne seg å velge en leverandør som kan utføre hele jobben. Sjekk gjerne evalueringer fra tidligere fornøyde kunder, og velg en bedrift med erfaring innen det du trenger hjelp med.

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere maskinentreprenører – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE MASKINENTREPRENØRER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no