Trenger du en kvalifisert murer?

Legg ut jobben og få tilbud fra flere
dyktige murere i Asker.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

La en dyktig og kvalifisert murer gjøre jobben!

En murer arbeider med reisning av nytt murverk og med rehabilitering og restaurering av gammelt, og kan ta på seg oppdrag som støping, grunnmur, fasadepuss, flislegging, ildsteder, betong, rehabilitering av murfasader, våtromsarbeid m.m. I tillegg benyttes murerarbeid ofte i boligens «dyreste» rom, som badet og kjøkkenet.

Bruker du dyktige murere og murmestere kan du være sikker på at jobben blir forskriftmessig utført, samtidig som det vil sikre god kvalitet på arbeidet. Velg derfor en murer som besitter erfaring og kompetanse som kreves for murerarbeid. Gjerne se etter mestermerke og les evalueringer fra tidligere kunder før du bestemmer deg. På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere murere – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE INNEN MUREREE I ASKER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut murerjobben nå

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no