Trenger du en kvalifisert murer?

Legg ut jobben og få tilbud fra flere
dyktige murere i Tromsø.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

La en dyktig og kvalifisert murer gjøre jobben!

En murer arbeider med reisning av nytt murverk og med rehabilitering og restaurering. Noen vurderer å ta på seg murerarbeidet selv, men det er anbefalt at du overlater denne jobben til fagfolk slik at jobben blir forskriftmessig utført. Det kreves nemlig en erfaren og stødig hånd til for å få murerarbeid fint i kantene og en plettfri finnish. Murerarbeid som utføres på boliger krever  tillegg god innsikt i byggeforskrifter, i tillegg til at det stilles krav visse krav om arbeidet skal utføres på bad eller kjøkken.

Bruker du dyktige murere og murmestere kan du være sikker på at jobben blir forskriftmessig utført, samtidig som det vil sikre god kvalitet på arbeidet. Gjerne se etter mestermerke og les evalueringer fra tidligere kunder før du bestemmer deg. På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere murere – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE INNEN MUREREE I TROMSØ
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut murerjobben nå

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no