Trenger du ny webside?

Få uforpliktende tilbud fra design-byråer og utviklere som skreddersyr en web-løsning for deg. 

Beskriv innhold og formål med nettsiden:
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

På tide å friske opp websiden?

Nettsiden er ditt ansikt utad og potensielle kunder vil dømme deg deretter. Om du ikke har oppdatert din siden slutten av 90-tallet er det kanskje på tide.

Alt fra mindre en-sides nettsider for enkeltpersonforetak eller større web-løsninger med en integrert eHandels-løsning er mulig.

Beskrivelse av prosjektet

Når du skal beskrive oppdraget kan det være lurt å få med hva du har tenkt deg av innhold, ca. hvor mange sider det er snakk om, hvem brukeren er og hvilken oppgave de kommer på siden din for å løse.

Forholdet pris/kvalitet

Vær realistisk i dine forventninger av hvor original, moderne og omfattende løsningen blir når du skal ha noen til å lage en hjemmeside for deg. Prisforskjellen på en enkel, ny hjemmeside med 2-3 statiske sider og en løsning med flere hundre sider er betraktelig, særlig siden det siste krever en webutvikler, eller et helt team, med litt mer kompetanse og erfaring.

Har du kun noen få tusenlapper til rådighet blir det ofte ferdige løsninger med relativt små tilpasninger, men det er det ingenting i veien med! Mange vil kunne klare seg lenge med for eksempel et wordpress-tema som tilpasses deres behov. Wordpress har kommet langt siden sin spede begynnelse som ren bloggplattform og brukes i dag som eHandel / nettbutikk-løsning og liknende.

Så, for å oppsummere: Budsjettet ditt vil diktere hvorvidt du kan forvente deg tilpassede, ferdige maler/templates, eller en skreddersydd løsning.

Se her for å legge ut mer omfattende IT-prosjekter.

Stikkord / Hva betyr…

eHandel - Et mer fancy ord for nettbutikk, men brukes ofte når det er snakk om mer omfattende løsninger som integreres mot en bedrifts eksisterende systemer.

Responsiv - Betyr at designet tilpasser seg enheten. Man lager én side som fungerer like bra på desktop, tablet og mobil, og slipper å lage to separate versjoner.

Wordpress - Plattform for blogger og andre websider. Har mange tilgjengelige ferdigdesignede themes man kan benytte seg av og få tilpasset.

TOPP EVALUERTE INNEN WEB OG IT
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no