Skal du pusse opp hjemme?

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere -
uansett hva du skal pusse opp.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Start ditt oppusingsprosjekt her!

Å pusse opp er en stor jobb, og det kan derfor være lurt å forberede seg godt for at det skal bli akkurat slik du har tenkt deg. Begynn med å kartlegge hvor mye penger du ønsker å bruke på oppussing, hvordan du skal finansiere et større oppussingsprosjekt og hvor lang tid det vil ta å få jobben gjort. 

Tenk gjennom hvilke oppgaver du faktisk bruker plassen du skal pusse opp til og tilpass planløsningen, praktiske løsninger og materialvalg etter dine behov. Husk at større oppussingsprosjekter kan ta fire til seks uker, så tenk gjennom hvordan det praktiske skal løses, og finn en tid det passer å pusse opp for deg og familien.

Legg inn oppdraget på Mittanbud.no så vil flere håndverkere konkurrere om å pusse opp hjemmet ditt. Ved å innhente flere tilbud er du tryggere på at du oppnår rett kvalitet til riktig pris. Husk også å inviter til befaring, sjekk bedriftenes referan, skriv kontrakt og aldri betal svart!

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppussingsprosjektet nå

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no