Ønsker du en ny peis?

Få tilbud fra flere dyktige murere
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å installere ny peis! 

I dag finnes det mange muligheter for å få peisen ny og moderne. Ønsker du å oppgradere peisen, men ikke legge for mye penger i jobben er et par malingstrøk en enkel og rask måte å skape et nytt utseende. Du kan også sparkle fugene om du ønsker å gi peisen en slettere overflate.

Hvis du derimot ønsker større endringer, enten bygge nytt eller endre struktur anbefales det å ansette fagfolk, i og med at det kreves en del kompetanse for å installere nytt. Vi  anbefaler uansett at du føler deg trygg på valget før du løper og kjøper noe nytt, i og med at en peis gjerne installeres for mange år frem i tid. Du bør blant annet ta stilling til hva slags varmebehov du har, hvor ildstedet skal stå og hvor godt boligen din er isolert før du velger.

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere murere som kan bistå deg, enten det er å installere ny peis eller fornye den du allerede har. Det er helt gratis og uforpliktende å legge ut en jobb, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE MURERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no