Proff
Referanser

Viken Støp

Stor og fornøyd kundebase med hjelp fra Mittanbud

For tre år siden fulgte Kim Lund guttedrømmen og startet sitt eget firma, Viken Støp AS. Med mange års erfaring fra et større byggefirma i ryggen, tok han sjansen på å gå solo. Med god hjelp fra Mittanbud har han bygd opp et solid firma, med en stor og fornøyd kundebase.

Referanser

– Mittanbud er gull verdt for en nyetablert bedrift

Vi møter Kim Lund, daglig leder i Viken Støp AS, på et av sine mange oppdrag i solfylte Drøbak: Bygda han vokste opp i, og som nå huser mange av hans faste kunder. I dag skal han, og hans kollegaer i Viken Støp AS, støpe en mur rundt et basseng med fantastisk utsikt.

– Jeg håper kunden blir fornøyd, da blir det skikkelig poolparty her til sommeren, sier Lund. Det er god stemning, og latteren sitter som vanlig løst blant gutta når de jobber.

Tre år har gått siden han sluttet i den trygge jobben hos den lokale entreprenøren og satset for seg selv. Jobben som selvstendig næringsdrivende kan til tider være tøff, men Lund forteller at Mittanbud har vært en viktig hjelp i oppbyggingen av selskapet:

– Min erfaring med Mittanbud er veldig positiv. Jeg har brukt tjenesten i to år, og hatt stor suksess med det! Skal du lykkes på Mittanbud må du stå på og sørge for at du leverer hele tiden. Det har jeg gjort.

For Lund og Viken Støp AS var Mittanbud spesielt viktig i starten da det handlet om å skaffe nye kunder og oppdrag.


– Mittanbud er en utrolig bra tjeneste for nyetablerte bedrifter. Du får tilgang på masse jobber og kan enkelt bygge opp kundebasen og et godt rykte

God kommunikasjon og et solid håndverk

Både å sørge for at kundene blir fornøyde, og å få gode evalueringer har vært viktig for Lund i etableringen av Viken Støp. Det kommer tydelig frem på profilsiden deres på Mittanbud.

– Jeg har jo nå snart 40 evalueringer og et ganske høyt snitt, sier en stolt Lund.

Lund har stor yrkesstolthet og strekker seg langt for at kundene skal bli fornøyde. Han er tydelig på hva han mener er grunnen til at så mange kunder er fornøyd med arbeidet han og kollegaene utfører:

– Kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid med kundene. Både for at vi skal vite hva de ønsker, og for at vi skal gjøre det på en best mulig måte. Kommunikasjon, og såklart utførelse er avgjørende.


Samarbeidet med Mittanbud fortsetter også fremover

– Samarbeidet med Mittanbud kommer nok til å vedvare. Det er jo en plattform som bare blir større og større for hvert år, og som blir mer og mer seriøs, sier Lund.

I 2021 kom det inn nesten 300 000 jobber på tjenesten, og flere tusen bedrifter svarte på jobber gjennom året.

– Jeg vil absolutt si at jeg har kommet inn på et godt tidspunkt, og vil fortsette å bruke Mittanbud. Uavhengig om jeg får samarbeidspartnere og nok jobb av dem – så vil jeg alltid ha Mittanbud som er der i bunn og grunn. Det er helt klart!
Publisert 24. jan. 2023, 10:18

Oppdatert 04. okt. 2023, 13:45