Legg jobber i mapper

For å få ekstra god oversikt over jobbene på Mittanbud kan du legge jobber i mapper - slik du kjenner igjen fra for eksempel e-postprogrammer. Ta kontakt med kundesenteret dersom du ønsker denne funksjonen!

Startguide

Jeg vil snakke med noen om mappefunksjonen

Hvor finner jeg mappefunksjonen?

Dette er kun tilgjengelig ved forespørsel for bedrifter med profilside. Hvis du tror dette er nyttig for deg og din bedrift kan du kontakte kundesenteret. De hjelper deg med å sette opp det du trenger. Trykk her, eller på knappen over for å få kontaktinformasjon.

Det er flere grunner til at det kan være lurt å lagre jobbene i mapper. For eksempel om din bedrift svarer på veldig mange jobber, eller om dere er flere i bedriften som bruker Mittanbud.


Mapper kan du enkelt opprette selv. Du kan velge navn og farge på mappene, slik at det blir lett for deg å ha fullstendig orden på alle jobbene.

Slik gjør du det

For å finne mappene, er du nødt til å bevege musepekeren over bildet til høyre som henger sammen med jobben. Da dukker det opp en oransje sirkel med bildet av en mappe inni.


Når du trykker på den, får du opp en liste med mapper.


Når du klikker på "Ny mappe" vil du få opp et nytt vindu. Her kan du opprette nye mapper og gi dem navn og farge. Det gjør det lettere å holde orden på mappene dine. I dette eksempelet har vi laget en ny mappe med navnet "Min nye mappe", som får fargen blå.

Til venstre kan du se at "Min nye mappe" er opprettet, og ligger nederst i menyen.


Alt du trenger å gjøre for å legge en jobb inn i mappen er å igjen klikke på det oransje ikonet på bildet, og deretter velge den mappen du vil at jobben skal havne i.