Proff
Verktøykasse

Bedriftsnettside

Nettside for bedrifter

Nå har du mulighet til å få din helt egen nettside for bedriften gjennom Mittanbud - uten at du trenger å gjøre noe som helst selv.

Verktøykasse

Vi vet at nettsider ikke er enkelt. Innholdet blir fort utdatert, det er vanskelig å legge til nytt innhold og det er ofte dyrt å få hjelp. Disse tingene har vi nå gjort noe med. Med nettside fra Mittanbud hjelper vi deg med å få en helt egen nettside for bedriften på det domene/nettadressen du selv ønsker.


Enkelt

Fordelen med nettside fra Mittanbud er at du allerede har lagt inn det mest av informasjon om bedriften på Profilsiden din. Denne informasjonen henter vi ut automatisk og lager en nettside for deg. Følgende innhold blir automatisk hentet fra Profilsiden.

  • Logo
  • Beskrivelse av bedriften
  • 15 siste evalueringer med 4 eller 5 stjerner
  • Kvalifikasjoner og godkjenninger
  • Bilder
  • Ansatte
  • Kontaktinformasjon
  • Åpningstider

Dette betyr at hvis du gjør en endring på profilsiden din, eller får en ny evaluering fra en fornøyd kunde så vises dette automagisk på nettsiden uten at du trenger å gå inn og oppdatere.


Det er derfor viktig at du har en godt utfylt profilside for at nettsiden din skal se fin ut.


Tilpasset din bedrift

Vi vet også at hver bedrift har sin identitet. Derfor kan du med nettside fra Mittanbud tilpasse utseende på nettsiden til å passe med hvordan din bedrift ser ut. Du kan velge mellom fem hovedfarger med tre varianter innenfor hver hva disse; lys, medium og mørk. Vi vet at noen bedrifter har runde logoer, mens andre har firkantet logo. Derfor kan du velge utforming på knapper, bokser og bilder slik at de står i stil med din bedrifts logo.


Vi vet også viktigheten av å ha nettside på ditt eget domene/nettadresse. Derfor hjelper vi deg med å finne og kjøpe riktig adresse for din bedrift. Har du allerede en gammel og utdatert nettside på eget domene i dag så hjelper vi deg også med å flytte dette.


Hvem kan få nettside gjennom Mittanbud?

Du trenger ikke ha et aktivt abonnement på Mittanbud for å kjøpe nettside gjennom Mittanbud. Er du kunde på Mittanbud, eller vært kunde tidligere, så er dette en stor fordel siden du allerede har det meste av informasjonen allerede registrert i systemet. Det er også en rabattert pris på nettside dersom du har et Mittanbud abonnement fra før.


Eksempel på nettside

Profileksempel.no er et eksempel på en nettside gjennom Mittanbud. Denne er basert på innholdet på profilsiden til bedriften og innholdet er den samme på begge sidene. Dette betyr at bedriften kun har lagt inn informasjonen en gang inne på Profilside på MinBedrift. Superenkelt og effektivt.


Publisert 21. jan. 2023, 12:57

Oppdatert 04. okt. 2023, 13:45