TEKNISK RENHOLD AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

TEKNISK RENHOLD AS

Teknisk Renhold AS ønsker å være en totalleverandør av Byggdrift, vedlikehold og Teknisk renhold.Selskapet leverer tjenester og produkter på Østlandet og Sørlandet. Faglig leder Knut Myrene Kristoffersen har en bred bransjeerfaring.

Vi har vårt hovedkontor i Sandefjord rett vet E-18, og da plassert midt i Vestfold.

Vi har kort kjøretid til Oslo, Buskerud, Telemark og Agder.

Målet til selskapet er at alle ansatte har fagbrev og høy kompetanse innenfor sitt fagfelt ? vi kjører kurs internt og ekstern og gir ansatte skoleplass for å gjennomføre fagbrev f. eks innenfor byggdrift.

Det skal merkes godt at vi har en høy kompetanse, våre prosjekter er ført i prosjektføringsverktøy slik at kundene kan få full oversikt på leverte arbeider og fremgangsdriften.?Vi har innovative løsninger som gir våre kunder et løft innen oversikt, kontroll og innsparingsmuligheter. Be oss på besøk, så kan vi se hvilke forbedringer vi kan gi driften og eiendommen.?Teknisk renhold AS skal være et enkelt selskap å holde kontakten med, fast kundekontakt og oversiktlige avtaler.?Faglig leder Knut Myrene Kristoffersen har en bred bransjeerfaring, drevet med salg, prosjektledelse og fagopplæring i 24 år.?Selskapet har samarbeid med dyktige samarbeidspartnere, viktig for den totale beredskapen og leveransen.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften