Siste evalueringer (7)

Endre og utbedre tak-konstruksjon utbygg 2

Nytter ikke at snekkeren du gjør avtaler med kan noe, når de som skal gjøre jobben ikke klarer å gjøre det de får beskjed om. Arbeidet er gjort nå, med mange mangler. Gamle sprukne materialer blandet med nytt. Trapp som er bygd så feil, at den kommer til å råtne fortere enn nødvendig. De har brukt uimpregnert materialer sammen med impregnerte materialer, selv om de hadde tilgang på impregnert. Takbelegg som var 20cm for kort, nådde ikke kant av tak og slettes ikke under beslaget. De har ordnet noe, men snekkeren mener jeg er pirkete så de fikset ikke alt. Jeg hadde bedt om snekkere som snakket norsk, og ble lovd det, men de som var her mest snakket dårlig engelsk eller mest latvisk.

Anita, Minnesund, 2. juni 2020

Dette blir en urettferdig dårlig kritikk fra en kunde som ikke var hjemme da arbeidet ble gjort. Jeg snakket med henne mange ganger i telefonen, og jeg snakker da Norsk. Hun snakket også med byggelederen vår som snakker godt Norsk. Det skal sies at vi måtte bruke mye tid å penger på å få utført handverker med god kvalitet, Kunden sa også hun var fornøyd med resultatet, med unntak av to planker, og en beta 48x148 som ikke var impregnert. Dette har jeg avtalt med kunden å rette opp. Det er ingen som er feilfrie og ikke gjør feil, men rette opp feilene som er gjort spå kundene blir fornøyde er noe vi har gjennomført. Vi har stort sett fått gode tilbakemeldinger, og noen har også skrevet her.

Promite AS 25. juli 2020

Bytte tak på låve

Veldig bra gjennomført arbeid. God kommunikasjon hele veien.

Karine, Hurdal, 26. april 2020

Bytte fire vinduer

Punktlig, seriøs og dyktige fagfolk. Jobben hos oss ble utført på en svært god og profesjonell måte. Anbefales videre.

Christina, Brandbu, 26. april 2020

Pigging av betonggulv på bad

Flott og raskt utført jobb.

Tore, Gjøvik, 25. april 2020

Etablere nytt rom og forstørre rom innvendig på hytte

Det første tilbudet vi fikk var på fastpris, og det var nok lagt inn litt for mye usikkerhet i det tilbudet. Vi endret derfor til avtale på timebasis med tak på timer, som de kom godt innenfor. Kommunikasjonen med Promite var helt fantastisk, de var tilgjengelige til enhver tid, de var også veldig proaktive og tok kontakt med en gang det var noe som måtte avklares. Jobben ble ypperlig utført på rask og effektiv måte. Resultatet ble fantastisk. Jeg kan anbefale Promite AS på det sterkeste.

Roar, Fall, 20. okt. 2019

Bygge terasse med rekkverk/levegger

Dyktige folk som gjorde en god jobb.

Anny, Gjøvik, 17. juli 2019

Rive uthus

Hyggelig og løsningsorientert.

Dina, Raufoss, 22. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Ram Team Bygg AS

4.8 60 evalueringer Kapp

Pro Kapp AS

4.9 7 evalueringer Greåker

Promite AS

4.4 7 evalueringer Kapp