Siste evalueringer (14)

Rive vegg,isolere,sette opp gipsvegg og bytte ytterdør

God pris for et greit utført arbeid: fikk revet vegg, isolert og satt opp ny gipsvegg, ser ganske fint ut, men litt ujevnt og skjoldete i skjøten. Fikk også montert ny dør som ble fint, men karmen sitter ikke helt festet inntil veggen på den ene siden. Kommunikasjonen kunne vært bedre. De kom de dagene vi avtalte, men mange timer senere enn avtalt. Men til prisen er vi relativt fornøyd :).

Julie Øhrn Dyrud, 9. mars 2020

Montering av elektrisk baderomsvifte.

God pris og kvalitet for pengene. De møtte opp 3 timer før avtalt tid, så kommunikasjonen kan forbedres. Men alt i alt så kan de sterkt anbefales.

Sebastian Mehren, 3. feb. 2020

Skifte bryter i garasje til hybridbil,og kanskje legge inn en ny kurs.

Styr unna denne bedriften, de er en ikke autorisert bedrift! Fikk infratek på besøk like etterpå, og de slakta alt som ble gjort av denne bedriften. Jeg ringte tilbake til EV Elektro Vann AS, for å gi de en sjanse til å utbedre jobben. Han sa at de skulle komme og avtalte tid, men kom ikke. Dette skjedde to ganger til. Jeg har vært ekstremt tålmodig, og denne "bedriften" og de har utnyttet det. Ikke bare var det gjort mange feil, arbeidet var også veldig stygt utført.

David Siguenza, 5. jan. 2020

Takk for infoen, det var veldig synd å vite at vi er ikke ^^autorisert bedrift^^ kjære venn. Skal jeg vise deg bevis på meldinger som ble sendt til deg og siste melding ble sendt den 03. Mars om at jeg kunne komme på lørdag for å se at hva som er feil. Men du aldri sendte melding tilbake om jeg kunne komme eller ikke. Nå som begynte covid-19 som gjør at vi har begynt å permittere folk. Og tar du kontakt idag etter 1 måned. Men bare for å være snill vi kan sende en elektriker ut for å rette opp feil som du mener.

EV ELEKTRO VANN AS 4. april 2020

Hei

Han var hyggelig å ha gjort jobben sin. Jeg var svært fornøyd.

Suzan Deng, 23. des. 2019

Fikse vannkran kobling til vaskemaskin på bad

Jeg er spesielt førnøjd med alt. Vannkran , avløp og el (vaskemaskin og tørketrommel) installert på bad. Veldig bra kommunikasjon underveis, før og etter , bra pris, effektivitet. De holder det dem lover. Jobben blev utført raskt og effektivt. Kan trygt anbefale dem videre.

Sofia Grevesmuhl, 4. juni 2019

Trekke rør fra dusj til toalett (se bilde)

Bra priser, løsningsorienterte folk. Anbefales! ! !

Ali Jorshery, 19. mai 2019

Montering av ytterdør

Kom til avtalt tid, og gjorde jobben som avtalt.

Eskil Midgard, 17. mai 2019

Demontering og montering av 2 wc og 2 servanter

Måtte korrigere noe på arbeid før det var ferdig. Sluttresultat er ok. Det ene toalettet ble satt en liten grad skjevt, men innenfor det som vi vurderte som akseptabelt. Alltid viktig å være aktiv under prosessen.

Lars Peter Dahl, 29. april 2019

Rørlegger koble kjøleskapet

Veldig fornøyd med jobben.

Karim Akram, 3. april 2019

Oppussing 18m2 stue i 1. etg

Meget fornøyd! Kvalitetsarbeid til en bra pris! Anbefales!

Ioan Sanmarghitan, 1. april 2019

Bytte av ytterdør

Fin jobb, bra utført.

Ella Mari Nielsen, 25. mars 2019

Flislegg kjøkken over kjøkkenbenk

Veldig fornøyd med jobben. Håndverkeren stilles opp på kort varsel og til avtalt tid. Jobben ble utført som avtalt og til en konkurransedyktig pris. Anbefales.

May Shum, 25. mars 2019

Rørlegger

De kom som avtalt, og gjorde jobben imponerende raskt. Tommel opp.

Arve Sveia, 22. mars 2019

Bytte av varmtvannsbereder

Jobben ble gjort på en effektiv grei måte som avtalt. Kan anbefales.

Nils Ivar Skiaker, 19. mars 2019
Vis flere evalueringer

Kart