Siste evalueringer (9)

Nytt topplag på terrasse ( trykkimpregnert)

Godt gjennomført.

Dagfinn, Nøtterøy, 30. juni 2020

Tilbygg: vedskjul.

Jeg er så glad jeg valgte Sør-Anker Eiendom A/S: det sier vel ganske mye! Kommer til å tilråde Sør-Anker til andre heretter.

Hannemor, Skallestad, 22. juni 2020

Skifte gitter foran lufteventiler utvendig på enebolig

Vi er utrolig fornøyd. Skiftet gitter foran lufteventiler, la nytt gulv på en veranda samt skiftet og fikset endel annet på huset. Kommunikasjonen underveis har vært god, han har gode råd på problemstillinger vi har og vi kommer til å bruke dette firma igjen. Anbefaler varmt videre!

May, Tønsberg, 23. april 2020

Bytte 3 stk. vinduer.

Avtalen omfattet en total pakke med rivning først, innsetting av nye vinduer + +, og opprydding etterpå. Tidspunkt for utførelse og gjennomføringen av jobben var meget god. Kan trygt anbefale denne snekkeren til andre.

Knut, Nøtterøy, 21. april 2020

Pusse opp terrassen og få en hagehus/vinterhage

Meget bra ! Folk å stole på med initiativ til bra løsninger . Anbefales! 😀.

Adina, Nøtterøy, 11. april 2020

Bygging av plattform til oppblåsbar boblebad

Veldig bra utført jobb.

Wencke, Tønsberg, 17. nov. 2019

Skifte kledning på nord-vegg

Veldig godt fornøyd med jobben. Kom med gode forslag underveis. Prisen ble som avtalt. God dialog underveis. Skiftet kledning og etterisolerte vegg med trekk. Den nye veggen er tett og god. Tar kontakt med Geir neste gang jeg trenger snekker.

Stian, Tønsberg, 4. nov. 2019

Isolere yttervegg

La på ytterisolering, flyttet vinduer og la ny fasade. Kan varmt anbefale Geir. Han kom med mange løsningsforslag og ideer, var og veldig hjelpsom med andre ting som ikke var en del av kontrakten vår. God kommunikasjon hele veien. Vi kommer definitivt å bruke Geir neste gang og.

Maria, Tønsberg, 11. juni 2019

Pigging av kjellergulv

Jeg er kjempefornøyd med alt arbeid, både kvalitet, oppfølging og kommunikasjon underveis. En seriøs håndtverker som på eget tiltak kommer på kveldstid for å diskutere problemstillinger som har dukket opp under dagens arbeid. Vil du ha en god, arbeidssom snekker/altmuligmann så velger du Sør Anker Eiendom. PS Jeg kjente ikke til firmaet fra før eller personen bak, men kan varmt anbefale firmaet. Ryddig, rask og billig! Kommer til å benytte meg av tjenestene i fremtiden.

Thor, Duken, 14. mai 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sør Anker Eiendom AS

4.8 9 evalueringer Duken

Karlsen Fred Arne

  Duken

Paulsen Bygg AS

  Duken