Siste evalueringer (6)

Terrasse/sommerstue

Byggfirma Vidar Prestsveen ved Vidar Prestsveen har fremstått svært profesjonelt og med høy faglighet. Alt ble gjennomført som planlagt og til tiden. Han har også utvist fleksibilitet og åpenhet for endringer underveis, samt kommet med gode innspill til løsninger. Resultatet har blitt kjempefint! Jeg kan trygt anbefale Vidar Prestsveen videre som en god fagmann og seriøs samarbeidspartner. Siri Brynildsen.

Siri, Husøysund, 8. jan. 2020

Utvidelse av inngangsparti

Topp gjennomføring av prosjektet. Vi hadde god kommunikasjon med Vidar og hans samarbeidspartnere gjennom hele arbeidet, og er kjempefornøyde med resultatet. Jobben ble utført til avtalt pris.

Michael, Barkåker, 30. okt. 2019

Trenger snekker til skifting av vinduer.

Flinke, fleksible, ryddige og god pris på jobben. Vi er meget fornøyde og kan anbefale firma.

Ståle, Vestskogen, 18. sep. 2019

Tetting av tak innvendig etter fjerning av takvinduer.

Han kom til avtalt tid, gjorde en fantastisk bra jobb, og prisen ble som avtalt tidligere. Alt i alt strålende fornøyd, og anbefaler han lett til andre.

Thore, Revetal, 5. sep. 2019

Rive mulig bærevegg og sette inn drager

Vi er svært fornøyde med Vidar og Tom sin gjennomføring av prosjektet vårt! Veldig god kommunikasjon med Vidar hele veien. Ingen overraskelser verken på pris eller resultatet. Anbefales på det varmeste og vil bli brukt igjen av oss ved fremtidige prosjekter.

Michael, Nøtterøy, 31. mars 2019

Fjerne skillevegg med oppussing kjøkken

Vidar Prestsveen utførte veldig godt og profesjonelt arbeid med å installere vårt helt nye kjøkken, i tillegg til riving av skillevegg og annet nødvendig. Han tok seg av logistikken med andre håndverkere, som alle var flinke, hyggelige og pålitelige. Vi vil gjerne jobbe med Vidar igjen med andre prosjekter. Anbefales på det varmeste.

Mikkel, Nøtterøy, 25. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggfirma Vidar Prestsveen

5.0 6 evalueringer Torød

Kondic Bygg

  Torød