Siste evalueringer (7)

Sparkling og maling

Sparklet og malte gips-tak jeg hadde løftet og skrudd alene. Div hjørner på gipsplater som hadde fått masse juling. Taket ser strøkent ut, og utgangspunktet var dårlig. Perfekt utført arbeid.

Jan-Eirik, Oslo, 7. mars 2021

Sparkling,pussing av tak,vegger og gulv etter riving av vegg

Vi valgte Experthuset etter å ha flere bedrifter på befaring. Experthuset var det selskapet som fremstod som mest løsningsorientert i tillegg til å gi en konkurransedyktig pris. To hyggelige karer utførte jobben med å sparkle, pusse og male vegg og tak. I tillegg fikk vi mange god tips til arbeid som vi skal utføre selv. Vi er kjempefornøyde med resultatet!

Line, Oslo, 1. des. 2020

Oppussing - male/legge gulv - enebolig på jeløy

Veldig bra erfaring med bruk av Experthuset til oppussing av lite bad, legge parkett ++ og male innvendig og utvendig. Veldig god kommunikasjon underveis, ryddige og fine og forholde seg til underveis.

Nils, Nesoddtangen, 30. april 2020

Male og sparke

Flinke og effektive. Rryddet etter seg, og gjorde en god jobb.

Stin, Oslo, 17. mars 2020

Male halv parten av rekkehus

Vi brukte Ymer og hans medhjelper til å male 5 av 6 enheter på vårt rekkehus. De leverte et resultat med meget høy kvalitet. De var meget profesjonelle gjennom hele leveransen. Alle enhetene i rekkehuset er veldig fornøyde med resultatet og bruker de gjerne igjen. De var flinke, raske og påliteglige. De gjorde det som var avtalt.

Soraya, Gjettum, 17. juni 2019

Maling av stakittgjerde

Fornøyd med utførelsen, kunne kanskje vært litt flinkere til å rydde opp etter seg og det ble litt malingsøl på terrasse men alt i alt godkjennt.

Lars, Nesoddtangen, 24. mai 2019

Male stue/kjøkken,trapper og to soverom + legge nytt gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Jobben ble utført som planlagt, og vi opplevde kommunikasjonen underveis som veldig god :) Ryddig selskap og veldig hyggelig og behjelpelig prosjektleder (Ymer) :) Anbefales.

Eline, Ski, 9. mai 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Urbana Fasade AS

4.7 232 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 158 evalueringer Oslo

Oslo Fasade AS

4.7 104 evalueringer Oslo